SamsungYleinen

Samsung Galaxy A42 5G sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy A42 5G

Samsung on aloittanut Suomessa jakamaan tuoreinta Android 11 -päivitystä sekä One UI 3 -käyttöliittymää viime vuoden lopulla myyntiin tuodulle Galaxy A42 5G -puhelimelle. Galaxy A42 5G on osa Samsungin tuoretta Galaxy A -tuoteperhettä, johon on viime aikoina julkaistu monia uusia laitteita. Galaxy A42 5G:n hinta oli tuoreeltaan 349 euroa, joten kyseessä on yksi Samsungin edullisimmista 5G-malleista.

Saataville tullut Android 11 -päivitys on versionumeroltaan A426BXXU1BUB7 ja kokoa päivityksellä on 2194,51 megatavua. Samsung kertoo päivityksen mukana tulevan myös Googlen 1. helmikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden Galaxy A42 5G -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung