TCLYleinen

TCL esitteli kolme uutta tablettia CES 2023 -messuilla – kaksi Androidilla ja yksi Windowsilla

TCL NXTPAPER 12 Pro

TCL on laajentanut tablettiensa tarjontaa kolmella uutuudella. Samalla yhtiö esitteli myös kolme edullista älypuhelinta, joihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Tablettien osalta mallisto on laajentunut kahdella Android-laitteella sekä yhdellä Windows-pohjaisella tabletilla. Tabletit ovat NXTPAPER 12 Pro, TCL Tab 8 LE sekä TCL Book X12 Go.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

NXTPAPER 12 Pro on suunniteltu tehostamaan tuottavuutta. Tabletissa on 12,2 tuuman kokoinen näyttöpaneeli ja tarkkuus yltää 2160 x 1440 pikseliin. Nimensäkin mukaan TCL hyödyntää näytössä NXTPAPER-teknologiaa, joka tarjoaa paperimaisen kokemuksen ja vähentää sinistä valoa.

Tabletin tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen MediaTek MT8771 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2,4 GHz:n Cortex-A78-ytimestä sekä kuudesta 2,0 GHz:n Cortex-A55-ytimestä. TCL tarjoaa tabletissa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL NXTPAPER 12 Pro

Tablettiin on saatu 13 megapikselin kamera takaosaan ja etuosassa on 8 + 8 megapikselin kameraratkaisu. NXTPAPER 12 Pro on varusteltu suurella 8000 milliampeeritunnin akulla, jota voidaan ladata 18 watin laturilla. Tabletille luvataan 13 tunnin käyttöaika. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12.

TCL on kertonut tabletin tulevan tarjolle 499 dollarin hintaan ja myöhemmin 5G-versio tullaan julkaisemaan 549 dollarin hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL Tab 8 LE on edullinen Android-tabletti, joka tarjoaa melko olemattomia teknisiä ratkaisuja. Tabletissa on 8 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on HD-tarkkuus.

Tuettuna on myös 4G-yhteydet. Tallennustilaa löytyy 32 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa muistikortilla aina 512 gigatavuun asti. Akku on kooltaan 4800 milliampeerituntia, jonka luvataan tarjoavan ainakin yhden päivän akun.

Tabletti tulee tarjolle myöhemmin tämän kuun aikana 159 dollarin hintaan.

TCL BOOK X12 Go

TCL Book X12 Go on mielenkiintoinen vaihtoehto Windows-tablettien valikoimaan. TCL on suunnitellut tabletin 2-in-1-tyylillä, eli siihen voidaan yhdistää myös näppäimistö. Käyttöjärjestelmänä on tuoreeltaan Windows 11 -käyttöjärjestelmä.

Näytössä on 1260 x 1440 pikselin tarkkuus. Tabletissa on Qualcommin kehittämä Snapdragon 7C -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on  4 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi tarjolla on 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

TCL ei ole vielä kertonut tabletin tarkkoja hintatietoja, mutta sen pitäisi tulla saataville myöhemmin tämän vuoden aikana.

Lähde: TCL

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL