TCLYleinen

TCL esitteli MWC-messuilla budjettiluokan TCL 50 SE- ja TCL 50 5G -puhelimet sekä kahdet langattomat kuulokkeet

Kiinalainen TCL järjesti MWC-messuilla tilaisuuden, jossa yhtiö esitteli budjettihintaluokan halpoja älypuhelimia. TCL 50 SE- sekä TCL 50 5G –sijoittuvat noin 150 euron hintaluokkaan. 

TCL 50 SE on varustettu 6,78 tuumaisella IPS LCD-paneelilla, jossa on tuki 90 hertsin virkistystaajuudelle. Puhelimen suorittimena toimii MediaTekin Helio G88, jonka kaverina on neljä tai kahdeksan gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on joko 128 tai 256 gigatavua. Tallennustilaa voidaan lisätä MicroSD-muistikortin avulla kahteen teratavuun. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 5010 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 33 watin teholla. Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä ja mukana on kahden megapikselin makrokamera. Selfiekameran tarkkuus on 8 megapikseliä.  

TCL 50 5G on varustettu hieman pienemmällä 6,6 tuumaisella IPS-näytöllä, jonka tarkkuus on vain HD+ -tasoa. Näyttö kuitenkin tukee 90 hertsin virkistystaajuutta. Järjestelmäpiirinä puhelimessa toimii MediaTekin MT6835, jonka kaverina on samat neljä tai kahdeksan gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääkamerana on sama 50 megapikselin sensori kuin TCL 50 SE:ssä, mutta makrokameran tarkkuus yltää viiteen megapikseliin. Selfiekameran tarkkuus on jälleen 8 megapikseliä. Akun koko ja latausteho on sama kuin TCL 50 SE:ssä. 

TCL lupaa puhelimien saavan aikanaan ainakin Android 15 -päivityksen. 

TCL esitteli puhelimien lisäksi myös kahdet langattomat kuulokkeet, jotka ovat TCL MoveAudio Neo ja MoveAudio Go. Kuulokkeet on varustettu 10 millimetrin dynaamisilla kaiutinelementeillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MoveAudio Neo -kuulokkeet on varustettu 45 milliampeeritunnin akulla ja lisävirtaa kuulokkeisiin saa 760 milliampeeritunnin akulla varustetusta latauskotelosta. MoveAudio Neoissa on myös vastamelutoiminto. MoveAudio Go -kuulokkeissa on itsessään suurempi 50 milliampeeritunnin akku, kun latauskotelosta saa lisävirtaa 500 milliampeeritunnin akusta. 

Lähde: TCL 

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL