AndroidLGMWCYleinen

Tekoälyllä varustettu LG V30S ThinQ julkaistiin MWC-messuilla

LG esitteli ensimmäisen ThinQ-mobiililaitteensa MWC18-messuilla Barcelonassa. LG:n V30-alustaan perustuva LG V30S ThinQ tuo uusia tekoälyteknologioita puhelinten tänä päivänä eniten käytettyihin toimintoihin. Vision AI tuottaa älykkäämmän ja entistä helppokäyttöisemmän kameran, kun taas Voice AI parantaa äänikomentojen kattavuutta.

ThinQ-brändi esiteltiin CES 2018:ssa ja se kokoaa yhteen kaikki LG:n kodinkoneet, kuluttajaelektroniikan ja palvelut, jotka hyödyntävät tekoälyä. LG:n visiona on olla ihmiskeskeinen tekoäly-yhtiö, jolle kuluttajat ovat etusijalla. ThinQ:n tarkoitus on tuoda tekoälyä esiin helposti lähestyttävänä teknologiana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vision AI sisältää kolme uutta kameraominaisuutta: AI CAM, QLens ja Bright Mode, jotka automatisoivat ja parantavat älypuhelimen valokuvausominaisuuksia niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin kuvaajien käytössä.

Uuden Voice AI -ominaisuuden ansiosta on mahdollista käyttää sovelluksia ja muuttaa asetuksia pelkillä äänikomennoilla. Google Assistantin kanssa yhdessä toimivat, vain LG:n laitteista löytyvät Voice AI -komennot mahdollistavat suosituimmat toiminnot ilman, että käyttäjän tarvitsee selata läpi vaihtoehtoja valikosta.

LG V30S ThinQ:n 6 gigatavun RAM-muisti ja 128 gigatavun tallennustila varmistavat, ettei käyttäjältä lopu tila kesken. Jos niin kuitenkin pääsisi käymään, microSD-muistikortti tarjoaa lisätilaa jopa kahteen teratavuun asti. LG V30S ThinQ on LG:n mukaan markkinoiden ohuin ja kevyin älypuhelin, jossa on vähintään kuuden tuuman kokoinen näyttö. Se on lisäksi erittäin kestävä puhelin, joka on läpäissyt 14 Yhdysvaltain puolustusministeriön hyväksymää MIL-STD 810G -testiä.

LG laajentaa älypuhelimien tekoälykokemusta

LG V30S ThinQ -puhelimeen tuotu tekoäly on vasta alkua yhtiön uudistetussa strategiassa, joka pyrkii kehittämään entistä älykkäämpiä älypuhelimia, joissa kuluttajan tarpeet ovat etusijalla. LG suunnittelee lisäävänsä myös joihinkin muihin puhelinmalleihin tärkeimpiä tekoälyominaisuuksia tulevissa päivityksissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Monet yhtiöt vasta puhuvat tekoälystä, mutta me pidämme lupauksemme jo nyt sisällyttämällä tekoälyä LG V30S ThinQ:n käytetyimpiin ominaisuuksiin”, sanoo Hwang Jeong-hwan, LG Electronicsin mobiililiiketoiminnan toimitusjohtaja. ”Esittelemme jatkossakin uusia tekoälyominaisuuksia parantaaksemme käytettävyyttä ja todistaaksemme asiakkaillemme, että olemme omistautuneet luomaan heille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, joka jatkuu vielä pitkään LG-puhelimen oston jälkeen.”

LG V30S ThinQ tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Snapdragon 835
  • Näyttö: 6,0 tuuman 18:9 QuadHD+ -näyttö
  • Muisti: 6 Gt RAM + 128 Gt ROM (muistikorttipaikka)
  • Kamerat: 16 + 13 MP pääkamera ja 5 MP etukamera
  • Akku: 3300 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8 Oreo
  • Värit: New Platinum Gray
  • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija, veden- ja pölynkestävä IP68

Lähde: LG Electronics

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android