AppleTeliaYleinen

Telia tuo Suomessa myyntiin mobiiliyhteydellä varustellut Apple Watch -älykellot

Telia on kertonut tänään tuovansa myyntiin mobiiliyhteydellä varustellut Apple Watch -älykellot Suomessa ensi viikosta alkaen. Apple Watch Series 3 & 4 GPS + Cellular -kelojen lisäksi Telia tuo tarjolle uuden Multi-palvelun, jonka kerrotaan mahdollistavan sen, ettei kello ole riippuvainen puhelimen SIM-kortista.

”Olemme siirtymässä uuteen aikakauteen. Kun tähän asti älykelloilla on seurattu lähinnä omaa treenaamista sekä mitattu aktiivisuutta ja unta, uusimmat älykellot toimivat jopa kännykän korvaajina. Kellolla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää viestejä, sillä eSIMin avulla älykello toimii itsenäisesti ilman, että sen tarvitsee olla jatkuvasti yhteydessä puhelimeen”, Telia Finlandin laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vuorinen kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mobiiliyhteys toimii Apple Watchin uusissa Series 3- ja Series 4 -GPS + Cellular -malleissa, jotka tulevat Telialle ennakkomyyntiin perjantaina 7. kesäkuuta. Varsinainen ensimmäinen myyntipäivä on Telia kaupoissa ja verkkosivuilla 14.6.2019.

Lisätietoja Telialla myyntiin tulevista Apple Watch -älykelloista sekä Multi-palvelusta voi käydä lukemassa Telian sivuilta.

Lähde: Telian tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple