YleinenZTE

TENAA julkaisi jälleen julkaisemattomasta ZTE-puhelimesta kuvia sekä tietoja

ZTE on tuomassa lukuisia uusia älypuhelimia markkinoille alkuvuoden aikana, sillä Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut jo kolmen uuden laitteen kuvat tietokannassaan. Aikaisemmin kuvissa nähtiin ZTE 9030N- ja ZTE 8030N -puhelimet, mutta nyt tietokantaan on lisätty myös ZTE A2122H -puhelin.

Kuvien perusteella nyt paljastunut puhelin saattaa kuulua samaan ZTE S30 -mallistoon, johon odotetaan aikaisemmin vuotaneiden puhelimien kuuluvan. Mallikoodissa oleva A-kirjain saattaa kuitenkin paljastaa puhelimen olevan uusi ZTE Axon -malliston puhelin. ZTE:ltä on odotettu myös uusia Axon 30 -malliston puhelimia, joista yhdessä olisi ainakin näytönalainen etukamera. Kuvat vahvistavat nyt vuotaneessa laitteessa olevan etukameraa varten tehty reikä näyttöpaneelissa, joten kyseessä ei ole ainakaan ZTE Axon 30 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE A2122H -puhelimen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä kaksois-LED-salamavalo. Yksi kameroista on selvästi periskooppikamera, joka kykenee todennäköisesti 5x optiseen zoomaukseen. Laitteen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, mutta nähtävästi kovin edullisesta puhelimesta ei ole kyse. Kuvat paljastavat uuden ZTE:n puhelimen olevan valmistettu ainakin alumiinikehyksestä ja pinnat ovat todennäköisesti lasia. Puhelimen oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joten sormenjälkilukija on integroituna näyttöpaneeliin.

Tenaa on paljastanut ZTE A2122H -puhelimen olevan varusteltuna 5G-yhteyksillä, 4100 milliampeeritunnin akulla sekä Android 11 -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 163,56 x 75,27 x 7,86 millimetriä. Valitettavasti puhelimesta ei ole toistaiseksi muita tarkempia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: TENAA (ZTE A2122H)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen