YleinenZTE

Kahden julkaisemattoman ZTE-älypuhelimen kuvat ja avainominaisuudet paljastuivat TENAA:n tietokannasta

ZTE on julkaisemassa Kiinassa pian kaksi uutta 5G-älypuhelinta, joiden mallinumerot ovat ZTE 9030N sekä ZTE 8030N. Molemmat puhelimet ovat paljastaneet nyt Kiinan telehallintoviranomaisen Tenaan tietokannasta, jossa on julkaistu muutamia avainominaisuuksia sekä kuvia. Todennäköisesti puhelimet kuuluvat ZTE:n tällä viikolla vihjailemaan ZTE S -mallistoon.

Tulevat puhelimet ovat varusteltuna tasaisella näyttöpaneelilla, jossa on keskitetty etukamera. Puhelimien oikeassa kyljessä nähdään kuvissa äänenvoimakkuuspainikkeet, joiden alapuolella on molemmissa malleissa nähtävästi virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Takaosan muotoilulta laitteet ovat aika samanlaiset, sillä molemmissa on laatikkomainen kamera-alue vasemmassa yläkulmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE 9030N -mallin mitoiksi on ilmoitettu 164,8 x 76,4 x 7,9 millimetriä ja akku on kooltaan 3890 milliampeerituntia. Tietojen mukaan laitteessa olisi tuki myös 30 watin pikalataukselle. Kuvat ovat vahvistaneet ZTE 9030N:n saavan neloiskameran ja pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Kuvat saattavat vihjata puhelimessa olevan myös periskooppikamera, sillä yksi kameroista on neliönmuotoinen.

ZTE 8030N on taasen mitoiltaan 165,8 x 77 x 9,6 millimetriä ja akku on kooltaan massiivinen 5890 milliampeerituntia. Puhelimeen on tietojen mukaan tulossa tuki 18 watin pikalataukselle. Kuvat ovat paljastaneet puhelimessa olevan 48 megapikselin kolmoiskamera ja yksi kameroista saattaa olla jälleen periskooppikamera.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin ZTE tulee uudet puhelimet julkaisemaan. Uuden ZTE S -malliston puhelimien odotetaan olevan nuorisolle suunnattuja sekä ensimmäisenä laitteet julkaistaan Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Tenaa (ZTE 8030N), Tenaa (ZTE 9030N)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen