XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi Mi Pad 5 -tabletissa on Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja 10,95 tuuman näyttö 144 Hz virkistystaajuudella

Xiaomi Mi Pad 4 -mallisto.

Xiaomin johtajat ovat vahvistaneet palauttavansa markkinoille Mi Pad -tablettimalliston, mutta tarkkaa aikataulua ei ole annettu. Tällä kertaa tuoreet Kiinasta kantautuvat tiedot antavat hieman vihiä siitä, millaista tekniikkaa Xiaomin tulevassa tabletissa tullaan näkemään. Uuden tabletin nimeksi on huhuissa kerrottu Xiaomi Mi Pad 5.

Xiaomi Mi Pad 5 -tablettiin on tietojen mukaan luvassa suuri 10,95 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on korkea 144 hertsin virkistystaajuus sekä 480 hertsin kosketusherkkyys. Lisäksi tabletissa on kerrottu olevan kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, MIUI for Pad -käyttöliittymä sekä kaksi kameraa, joiden tarkkuudet ovat 20 ja 13 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 5G-modeemi. Tabletista saattaa tulla tarjolle versio myös MediaTekin kehittämällä Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä. Eri järjestelmäpiirit voivat olla esimerkiksi Mi Pad 5- ja Mi Pad 5 Pro -tablettien eroavaisuuksia. Samainen vuoto paljastaa Mi Pad 5 -tabletin paksuuden olevan vain 8,13 millimetriä ja painoa kerrotaan olevan 510 grammaa.

Toistaiseksi Xiaomin tulevien tablettien julkaisuaikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta todennäköisesti lähikuukausina Mi Pad 5 -tabletit esitellään ainakin Kiinassa. Xiaomi ei ole aikaisemmin tuonut tablettejaan Euroopassa saataville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi