AndroidXiaomiYleinen

TENAA paljasti 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustellun Xiaomi Redmi Note 5 -puhelimen

Kiinan televiranomainen TENAA on tuttuun tyyliinsä listannut tietokantaansa vielä julkaisemattoman Xiaomi-puhelimen. Kyseessä on todennäköisesti Xiaomi Redmi Note 5, joka voitaisiin nykyisien tietojen valossa julkaista hyvin pian.

TENAA:n tietojen mukaan Redmi Note 5 tulisi saamaan 18:9-kuvasuhteen suuren 5,99 tuuman näytön, jonka tarkkuus on 2160 x 1080 pikseliä. RAM-muistia laitteessa on ainakin 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua, jota on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella. Kameroiden osalta Redmi Note 5:ssä tyydytään 12 megapikselin pääkameraan sekä 5 megapikselin etukameraan. Puhelimessa on myös tuttuun Xiaomi-tyyliin kaksi SIM-korttipaikkaa sekä sisäänrakennettu 4000 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listaus ei paljasta mitä järjestelmäpiiriä puhelimessa tullaan käyttämään, mutta todennäköisesti kyseessä on 8-ytiminen Snapdragon 630. Listauksen mukaan Redmi Note 5:n käyttöjärjestelmänä on Android 7.1.2 Nougat, jonka päällä voidaan olettaa hyrräävän Xiaomin oma MIUI 9 -käyttöliittymä. TENAA:n julkaisemista kuvista voidaan lisäksi nähdä, että Redmi Note 5 tulee koostumaan kokonaan metallista ja takaosassa on paikka sormenjälkilukijalle. Lisäksi puhelin saattaa olla tulossa tarjolle väreissä musta, kulta, ruusukulta, valkoinen, punainen, vaaleanpunainen, harmaa ja hopea.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android