HMDNokiaYleinen

TENAA paljasti tulevan Nokia 110 -puhelimen kuvat

Nokia 110 (TA-1192)(20

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tänään tietokannassaan kuvia tulevasta Nokia 110 -puhelimesta. TENAA on julkaissut toistaiseksi vain kuvia sekä tiedon, että kyseessä on 2G-yhteyksillä varusteltu peruspuhelin, jonka mallikoodi on TA-1192.

SuomiMobiilin lähteisiin perustuen uutisoimme jo elokuun alussa Nokia 110 -puhelimesta, jonka mallikoodi oli juurikin TA-1192, joten kyseessä on sama laite. Lähteiden mukaan puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa sekä hinta olisi Euroopassa noin 30 euroa. Valitettavasti puhelimesta ei tiedetty tuolloin vielä paljoa, mutta sen odotettiin olevan hyvin läheistä sukua jo julkaistulle Nokia 105 (2019) -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n julkaisemat kuvat vahvistavat puhelimen saavan varsin perinteikkään peruspuhelimien toteutuksen. Takaosassa on nähtävissä Nokia-logo sekä yksi kamerasensori. Etuosassa on näppäimistö, näyttö sekä puheluihin käytettävä kuuloke ja Nokia-logo. TENAA ei ole toistaiseksi paljastanut puhelimesta teknisiä tietoja, mutta todennäköisesti tekninen toteutus ei eroa suuremmin muista HMD Globalin peruspuhelimista.

Lähde: TENAA (Nokia TA-1192)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD