RedmiYleinen

TENAA julkaisi kuvia Redmi Note 8 -puhelimesta

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokannassaan kuvia tulevasta Redmi-puhelimesta, jonka odotetaan kantavan nimeä Redmi Note 8. Jo aikaisemmin Redmi vahvisti kehittävänsä 64 megapikselin neloiskameralla varusteltua älypuhelinta, jonka odotetaan kantavan nimeä Redmi Note 8 Pro.

Kuvissa puhelimen takaosassa nähdään selvästi kaartuva lasipinta sekä kamera-alue. Puhelimessa on kaksoiskamera, mutta toteutuksesta ei ole vielä tietoja. Kameran yläpuolella on salamavalo ja alapuolella perinteinen sormenjälkilukija. Takaosassa on myöskin Redmi-logo sekä teksti ”Designed by Xiaomi”. TENAA:n paljastamista kuvista laitteen etuosassa on nähtävästi pisaramainen loviratkaisu sekä näytön alareunassa on paksu musta kaistale, jossa on Redmi-logo. Kuvista nähdään myös puhelimen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä vasemmassa kyljessä SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti TENAA ei paljasta puhelimesta oikeastaan mitään muuta kuvien lisäksi. Puhelimessa on Android-käyttöjärjestelmä, tuki 4G-yhteyksille sekä sen mallikoodi on M1908C3IC. 3C-sertifikaatin mukaan puhelin tulee saamaan myös 18 watin pikalatauksen ja puhelimen tehoista odotetaan vastaavan MediaTek Helio G90T -järjestelmäpiirin. Redmin odotetaan julkaisevan uudet Redmi Note 8 -malliston älypuhelimet Kiinassa lähiviikkojen aikana.

Lähde: TENAA (Redmi M1908C3IC / Redmi Note 8)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi