HuaweiYleinen

Huawei Mate30 Pro päätyi jälleen vuotokuviin – Takaosassa mahdollisesti xenon-salama

Huawei Mate30 Pro etuosasta katsottuna.

Huawei Mate30 -malliston älypuhelimet ovat olleet monissa otsikoissa viime viikkoina ja kyseessä saattaa olla myös ensimmäiset huippuluokan uutuuspuhelimet, jotka Huawei julkaisee Yhdysvaltojen kieltolistalle joutumisen jälkeen. Lisäksi Huawein nykyinen tilanne asettaa puhelimia kohtaan kysymyksiä muun muassa Googlen palveluiden toimivuudesta ja julkaisusta Euroopassa.

Aikaisemmissa vuotokuvissa Mate30 Pro on nähty vain etuosasta katsottuna ja nyt tuoreet kuvat esittelevät myös laitteen takaosaa. Kuvissa puhelin on edelleen prototyyppikuorissa, jotka piilottavat suuren osan laitteen designista. Huawei Mate30 Pron takaosassa on huhuissa odotettu olevan pyöreä kamera-alue, eikä sitä tuoreet kuvat edelleenkään pääse vahvistamaan. Kuvassa on nähtävissä kuitenkin pitkulainen xenon-salama, jollaista ei älypuhelimissa ole nähty vuosiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Mate30 Pron etuosassa olevan huomattavasti kaartuvat näytönreunat sekä kohtuullisen suuri loviratkaisu näytön yläreunassa. Huawei on tehnyt virtapainikkeelle myös erillisen leveän kohdan alumiinikehykseen, joka viittaa suuresti kaartuvaan takalasiin.

Tulevissa Huawei Mate30 -malliston puhelimissa tullaan tietojen mukaan näkemään Kirin 990 -järjestelmäpiiri ja kolmoiskamera, joka koostuu huhujen perusteella 40 megapikselin pääkamerasta, 40 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin teleobjektiivista. Pro-versioon voidaan odottaa myös ToF-sensoria. Viimeisimpien tietojen mukaan Mate30 -mallisto julkaistaisiin globaalisti 19. syyskuuta, eli reilun kuukauden päästä.

Huawei Mate30 Pron takaosa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei