Valikko

  • Etusivu
  • Arvostelut
  • Kategoriat
    • Kamerat
    • OnePlus
    • Huawei
    • Nokia
    • Xiaomi
    • Samsung
    • Apple
  • Tietoa
    • Uutisvinkit
    • Mediakortti

logo

  • Etusivu
  • Arvostelut
  • Kategoriat
    • HMD Globalin uusi Nokia 5.4 tänään myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

      15.1.2021
      0
    • Xiaomi kommentoi mustalle listalle joutumista – ”Xiaomi ei ole Kiinan armeijan omistuksessa, ...

      15.1.2021
      0
    • Reuters: Yhdysvallat asetti älypuhelinvalmistaja Xiaomin mustalle listalle

      14.1.2021
      3
    • Näin uudet Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra eroavat ...

      14.1.2021
      0
    • Näin Samsung Galaxy 21 Ultra ja viime vuoden Galaxy S20 Ultra eroavat ...

      14.1.2021
      0
    • Näin Samsung Galaxy S21+ eroaa viime vuoden Galaxy S20+ -puhelimesta

      14.1.2021
      0
    • Näin Samsung Galaxy S21 ja Galaxy S20 eroavat toisistaan

      14.1.2021
      0
    • Tässä ovat Samsung Galaxy S21 -puhelimien ja uusien lisälaitteiden hinta- ja saatavuustiedot ...

      14.1.2021
      1
    • Samsung julkaisi 229 euron hintaiset Galaxy Buds Pro -kuulokkeet

      14.1.2021
      0
    • Kamerat
    • OnePlus
    • Huawei
    • Nokia
    • Xiaomi
    • Samsung
    • Apple
  • Tietoa
    • Uutisvinkit
    • Mediakortti
ArvostelutHonorYleinen
Home›Arvostelut›Testissä Honor 8 Lite: ”hyvä puhelin, mutta…”

Testissä Honor 8 Lite: ”hyvä puhelin, mutta…”

Kirjoittanut Eero Salminen
29.4.2017
36034
3

Huawei esitteli helmikuun alussa uuden Honor 8 Lite -puhelimen Suomessa ja myös me SuomiMobiilissa saimme puhelimen käsiimme. Odotukset Honor 8 Liteä kohtaan olivat varsin korkealla, sillä viime vuonna myyntiin saapunut Honor 8 oli varsin vakuuttava (lue arvostelu täältä). Pikkuveljen asemasta nauttivat Honor 8 Lite näyttää kuvissa ulkoisesti hyvin pitkälti Honor 8:lta lukuun ottamatta kaksoiskameran puutetta laitteen takana.

Honor 8 Liten saatuani käsiini, ei puhelin pystynyt kuitenkaan täyttämään odotuksia, joita olin laitteelle asettanut. Odotin puhelimen olevan tuntumaltaan pitkälti isoveljensä kaltainen ja kaiken toimivan sujuvasti ilman ongelmia. Suurimmat ongelmat Honor 8 Liten kohdalla löytyvät ohjelmistosta, sillä itse käyttöjärjestelmä ei toiminut yhtä sujuvasti kuin useissa muissa Huawein puhelimissa. Testaamistani Huawei- tai Honor -puhelimista ei vielä tähän mennessä ole löytynyt vastaavia ongelmia. Ottaen huomioon myös Honor 8 Liten hinnan, joka oli myynnin alkaessa 269 euroa ovat ohjelmiston ongelmat mystisiä ja toivottavasti Huawei saa suurimman osan niistä korjattua tulevissa ohjelmistopäivityksissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä artikkelissa tulemme tarkastelemaan Honor 8 Lite -puhelinta ”testimäisesti”, eli ei aivan niin syvällisesti kuin laajemmissa arvosteluissa.

Osta Honor 8 Lite


Myyntipakkaus

Honor 8 Lite toimitetaan valkoisessa pahvisessa pakkauksessa, joka on pitkälti tuttu jo Honor 8:sta. Aikaisemmin tyypillinen väri Honor -malliston älypuhelimien myyntipakkauksille oli turkoosi, josta henkilökohtaisesti en pitänyt juurikaan. Aikaisemmin turkooseissa myyntipakkauksissa ei ollut mitään mallimerkintää, mikä puhelin pakkauksen sisällä on. Nyt uudella ”valkoisen sävyn aikakaudella” Huawei on päätynyt merkkaamaan heti pakkauksen päälle, että kyseessä on Honor 8 Lite.

Myyntipakkausta avatessa sisältä löytyy kolo puhelimelle sekä omat rasiansa laturille ja käyttöohjeille. Testiimme saapuneen Honor 8 Lite -puhelimen pakkauksen mukana tuli laturi, micro-USB-johto, SIM-korttiluukun avain, käyttöohjeet ja muovinen suojakuori. Testilaitteen myyntipakkauksen sisältö oli siis samanlainen kuin suoraan kaupasta ostetun puhelimen.

Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot

Pikaisella tarkastelulla Honor 8 Lite vaikuttaa pitkälti viime vuonna esitellyltä Honor 8 -puhelimelta. Tarkemmin katsottuna eroja löytyy huomattavasti niin laadussa kuin koko puhelimen rakenteessa. Honor 8 Liten pääpiirteet muistuttavat kuitenkin hyvin Honor 8 -puhelinta, mutta valitettavasti Huawei on päättänyt vaihtaa valmistusmateriaalia. Puhelimen rungon kehykset eivät ole metalliset Honor 8:n tapaan, vaan ne ovat muovia.

Testissä olleessa mustassa värivaihtoehdossa Huawei on pyrkinyt tekemään muovisiin kehyksiin hieman metallista vaikutusta muovailemalla muoviin vaikutteita hiotusta metallista. Mielestäni tästä on jäänyt kuitenkin pois kunnollinen toteutus, sillä nyt muoviset osat tuntuvat laaduttomilta ja tuntuma on todella muovinen. Testijakson aikana ei ollut samanaikaisesti ulottuvilla Honor 8 -puhelinta, jonka takia näitä kahta puhelinta en päässyt vierekkäin testailemaan. Honor 8 käväisi kuitenkin viime vuonna testissä, jonka jälkeen odotukset ovat olleet korkealla myös Honor 8 Liten osalta. Kädessä puhelin kuitenkin tuntuu todella muoviselta ja kaikki Honor 8:n premium-tuntuma jää kokematta Lite-mallin kohdalla.

Honor 8 Liten näyttö kerää huomattavasti likaa

On kuitenkin totta, että Huawei on säilyttänyt Honor 8 Litessä isoveljelleen ominaisen muotoilun mukaan lukien lasiset taka- ja etupinnat. Honor 8:n kohdalla huomasin, että varsinkin puhelimen takalasi oli hyvin altis naarmuille ja myös Honor 8 Liten osalta pääsin todistamaan samaa. Honor 8 Litessä takalasi on mitä luultavammin täysin samaa materiaalia kuin isoveljessään, mutta valitettavasti Huawei ei tästä kerro sen paremmin. Honor 8 Liten näytön lasia vaivaa varsin ikävä ongelma, sillä se tuntuu ikävän tahmealta ja samalla näyttö kerää myös huomattavasti likaa, jota on vaikea pyyhkimälläkään saada pois. Monet sanovat, että näytön tahmaisuus vähenisi käytössä, mutta henkilökohtaisesti en tätä väitettä pysty allekirjoittamaan.

Honor 8 Liten fyysiset mitat ovat 147.2 x 72.9 x 7.6 millimetriä ja painoa löytyy 147 grammaa. Puhelin on mitoiltaan siis hyvin lähellä isoveljeään ja samalla myös muutaman gramman kevyempi. Mitoiltaan puhelin ei ole mahdoton ja se sopii varsin hyvin käteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IMG_9528
IMG_9527
IMG_9523
IMG_9522

Honor 8 Liten takaosan yläreunaan on asetettu yksi kamera, jonka vieressä on yksi LED-salama. Takaosassa on Huaweille tyypilliseen tapaan myös sormenjälkilukija, joka tuntuu varsin muoviselta. Takaosassa on myös tyypillisesti Honor-logo. Puhelimen edessä on näytön alapuolella jälleen Honor-logo ja näytön yläpuolella on kuuloke, etukamera, ilmoitusvalo sekä valoisuudentunnistin.

Laitteen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmasta kyljestä löytyy vain SIM-korttitelakka. Honor 8 Liten yläreunassa on mikrofoni sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä micro-USB -liitäntä.

Näyttö, tekniikka, akku ja sormenjälkilukija

Honor 8 Lite on näyttönsä osalta lähes identtinen isoveljensä Honor 8:n kanssa. Puhelimessa on siis 5,2 tuuman Full HD (1080 x 1920) -tasoinen näyttö, joka perustuu IPS LCD -teknologiaan. Näyttö on itsessään varsin hyvä ja laadullisesti identtinen Honor 8:n kanssa. Näytössä on hyvät katselukulmat sekä hyvä värintoisto ja ainakin henkilökohtaisesta kokemuksestani voin sanoa, että näytöstä on vaikea löytää eroja muiden vastaavien Huawein puhelimien välillä.

Ainoaksi oikeaksi ongelmaksi Honor 8 Liten näytön kohdalla osoittautui lasipinnan tahmaisuus, josta kerroin ja aikaisemmin. Suosittelen siis Honor 8 Liten omistajia hankkimaan heti tuoreeltaan näyttöön mahdollisimman laadukkaan lasikalvon, jonka pinta olisi miellyttävämpi.

Teknisesti Honor 8 Lite ei ole kovinkaan erikoinen, sillä se sisältää yleistä tekniikkaa alemmassa keskihintaluokassa. Huaweilla on paljon vastaavalla tekniikalla varusteltuja puhelimia markkinoilla, jonka takia Honor 8 Lite ei ole kovinkaan erikoinen. Puhelimen sisällä pyörii Huawein itse kehittämä kahdeksanytiminen Kirin 655 -järjestelmäpiiri, joka koostuu neljästä 2,1 GHz:n taajuudella toimivasta Cortex-A5-ytimestä sekä 1,7 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Cortex-A5-ytimestä. Järjestelmäpiirin tukena on Suomessa myytävän Honor 8 Liten kanssa 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa on vain 16 gigatavua, joka on nykypäivänä varsin vähän. Honor 8 Lite tukee kuitenkin myös microSD -muistikorttia aina 256 gigatavuun asti, josta käyttäjä voi saada hieman apua väistämättömään muistin loppumiseen.

Honor 8 Liten Geekbench 4 -tulokset
Honor 8 Liten Geekbench 4 -tulokset
Honor 8 Liten AnTuTu -tulokset
Honor 8 Liten AnTuTu -tulokset

Honor 8 Litessä on sisäinen 3000 milliampeeritunnin akku, jota ei siis ole mahdollista irrottaa. Puhelimen akku kestää normaalissa käytössä hyvin yhden päivän yli, mutta kahta päivää putkeen puhelimella on turha kuvitella menevänsä. Huawei on yleistänyt puhelimissaan viime vuosina pikalatauksen tukea, mutta Honor 8 Litessä ei näytä olevan ainakaan mitään mainittavaa pikalatausta. Puhelin toki latautuu varsin nopeasti, mutta sitä ei voi verrata kalliimpiin puhelimiin. Mielestäni on myös huomioitavaa, että Honor 8 Litessä hyödynnetään jo hieman vanhentunutta micro-USB-standardia, eikä jo yleistymään ruvennutta USB-C-tyypin liitäntää.

Honor 8 Litessä on myös sormenjälkilukija, joka ei ole yllätys. Myös isovelimalli Honor 8:sta se löytyi, mutta hieman eri lailla toteutettuna. Honor 8:ssa oli niin sanottu 4-tasoinen sormenjälkilukija, jota kutsuttiin samalla myös älynäppäimeksi. Honor 8 Litessä vastaavaa painiketta takakannesta ei löydy, sillä kyseessä on tällä kertaa vain normaali sormenjälkilukija. Testijakson aikana puhelimen sormenjälkilukija toimi hyvin ja ilman ongelmia, joka on Huawein puhelimille yleistä.

Kamerat

Koska kyseessä on reilusti alle 300 euron puhelin, niin kameran osalta ei kannata odottaa mitään yllätyksiä. Viime vuonna Huawei julkaisi Honor 8:n kaksoiskameralla varusteltuna, mutta nyt Honor 8 Litessä joudutaan tyytymään vain yhteen normaaliin 12 megapikselin kameraan. Kameran kaverina on myös yksi LED-salama, josta saa tukea hämärissä kuvausolosuhteissa.

Honor 8 Liten kamera tuottaa kohtuullista jälkeä, mutta ei kuitenkaan mitään kovin erikoista. Kuvat ovat pääasiassa väritykseltään luonnollisia ja kameran nopea automaattitarkennus hoitaa hommansa ilman ongelmia. Ainoa ongelma on kuvien laadussa, jos niitä tarkastellaan lähempää. Kuvat ovat useasti hieman suttuisia ja epäselkeitä.

Hämärässä puhelimen kameralta ei kannata odottaa mitään ihmeellistä. Kuvat ovat samaa tasoa kuin millä tahansa tämän hintaluokan puhelimella otetut kuvat. Peruskäytössä Honor 8 Lite tuottaa varmasti riittävän hyvää jälkeä, mutta vähän vaativampaan kuvaamiseen puhelimen kamerasta ei ole. Videokuvaa Honor 8 Litellä on mahdollista ottaa korkeintaan Full HD -tasoisena. Puhelimesta ei kuitenkaan löydy optista kuvanvakainta, joka kuitenkin voidaan antaa anteeksi alle 300 euron puhelimelle.

Screenshot_20170316-112038
Screenshot_20170316-112045
Screenshot_20170316-112109

Honor 8 Liten kamerasovellus on useista muistakin Huawein puhelimista tuttu, joka on mielestäni hyvä asia. Sovellus on selkeäpiirteinen ja yksinkertainen käyttää. Sovelluksessa on myös reilusti erilaisia kuvaustiloja, joista osa on hyödyllisiä ja osaa taasen ainakin itselleni täysin turhia.

Kameraa vaivaa kuitenkin yksi suuri ongelma. Testijakson aikana kameran aukeamiseen kului noin 10 sekuntia, joka tarkoittaa sitä, että useasti kuvaustilanne on mennyt ohi ennen kuin kamera on valmis ottamaan kuvia.

dav
dav
sdr
dav
sdr
sdr
dav

Käyttöjärjestelmä

Screenshot_20170316-111907
Screenshot_20170316-111910
Screenshot_20170316-111914
Screenshot_20170316-111923

Käyttöjärjestelmänä Huawei käyttää Honor 8 Litessä luonnollisesti Android 7.0 Nougatia, jonka päällä toimii yhtiön oma EMUI 5.0 -käyttöliittymä. EMUI 5.0 tuli tutuksi jo viime vuonna Mate 9 Pron kohdalla ja tänä vuonna Huawei P10:n kanssa esiteltiin EMUI 5.1 -versio. Honor 8 Litessä joudutaan siis tyytymään vielä hieman vanhempaan versioon, joka on silti perusidealtaan täysin samanlainen kuin uudempi EMUI 5.1 -versio.

Yleisellä tasolla EMUI 5.0 -käyttöliittymässä ei ole mitään vikaan ja henkilökohtaisesti pidän siitä, mutta Honor 8 Liten kohdalla olen pettynyt käyttöjärjestelmän hitauteen. Normaalisti Huawein puhelimet ovat toimineet ilman ongelmia jopa alle 200 euron hintaluokassa, mutta Honor 8 Litessä vastaan tuli päivittäin, jopa tunneittain ongelmia ohjelmiston osalta. Käyttöjärjestelmä hidasteli ja takkuili jatkuvasti, jonka takia puhelimen käyttöön meni toisinaan jopa hermot. Esimerkiksi näppäimistön ilmestymistä sai useasti odotella jopa kymmenisen sekuntia tai skrollaamalla Twitteriä ilmentyi jatkuvasti takkuilua. Ongelmat ilmestyivät muun muassa kameran hitaana aukeamisena, josta kerroin jo aikaisemmin tässä artikkelissa.

Huaweilla on Honor 8 Liten Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmässä siis vielä reilusti tekemistä optimoinnin kanssa, ja toivottavasti yhtiö tulee korjaamaan ongelmat tulevissa päivityksissä. Koska kyseessä on alle 300 euron puhelin, niin Huawei saattaa myös jättää laitteen kokonaan ilman tulevia suurempia päivityksiä.

Yhteenveto

Honor 8 Lite ei ole mielestäni Huawein paras suoritus älypuhelinmarkkinoilla. Alkuperäinen Honor 8 antoi ymmärtää, että Huawei olisi toteuttanut Honor 8 Liten kunnolla, mutta valitettavasti puhelin ei pystynyt lunastamaan sille asetettuja ennakko-odotuksia. Honor 8 Liten ongelmat löytyvät erityisesti ohjelmistosta sekä laatutuntumasta. Käyttöjärjestelmä ei toiminut kovinkaan nopeasti ja puhelin on ulkoisesti muovisentuntuinen.

Toki Honor 8 Litessä on hyviäkin puolia. Esimerkiksi kamerat ovat kohtuulliset, näyttö on teknisesti erinomainen ja akku on perustasoa. Mutta laitteen hyvät puolet eivät kuitenkaan pysty korvaamaan huonojen puolien tuottamia aukkoja, jonka takia Honor 8 Liten kokonaisuus jää varsin laimeaksi.

Vaikka Honor 8 Lite ei ole kovin erikoinen puhelin, niin on se kuitenkin monella tavalla mielenkiintoinen julkaisu Huaweilta. Puhelinta myydään eri markkina-alueilla eri nimillä. Euroopassa puhelin tunnetaan pääosin vain Honor 8 Litenä, mutta paikoitellen sama laite on myynnissä myös Huawei P8 Lite (2017) -nimellä tai Huawei P9 Lite (2017) -nimellä. Puhelin tunnetaan myös muun muassa Huawei Nova lite -nimen alla. Saman puhelimen myyminen eri nimellä ei kuitenkaan ole mitenkään ihmeellistä, sillä Huawei on toiminut näin ennenkin.

Erikoisen laitteen Honor 8 Litestä tekee se, että Huaweilla on teknisesti hyvin vastaavia puhelimia markkinoilla useampiakin. Esimerkiksi Suomessakin myynnistä löytyy Honor 8 Liten ohella viime vuonna esitelty Huawei P9 Lite sekä Honor 7 Lite. Huawei toi saataville myös Huawei P10 Lite -puhelimen. Kaikki edellä mainitut puhelimet asettuvat alle 300 euron hintaluokkaan ja kaikki ovat teknisesti hyvin lähellä toisiaan. Koska Honor 8 Lite ei päässyt vakuuttamaan, niin luonnollisinta olisi siirtää katse isovelimalliin, eli Honor 8 -puhelimeen. Honor 8:n saa tällä hetkellä Suomesta reilulla 300 eurolla. Lue myös arvostelumme Honor 8:sta.

Laatu
5
Käytettävyys
5.5
Akku
6
Näyttö
6
Kamerat
6.5
Suorituskyky
5
Hinta-laatusuhde
4
5.4
Honor 8 Lite ei ole kovinkaan erikoinen puhelin. Siinä on kohtuullisen hyvät kamerat ja Honor 8 -puhelimesta tuttu muotoilu, mutta valitettavasti Honor 8 Litessä on paljon ongelmia. Huomioitavin ongelma puhelimessa on ohjelmiston hidastelut, jotka tekevät laitteen käytöstä vaikeata.

Hyvää

  • Honor 8:n tapaan tyylikäs muotoilu
  • Kädessä hyvän tuntuinen
  • Hyvä akku (varauksin)

Huonoa

  • Tahmea näyttö
  • Ohjelmiston ongelmat
  • Takalasi naarmuuntuu herkästi
  • Kameran hidas aukeaminen
AvainsanatAndroid 7.0 NougatarvosteluEMUI 5.1HonorHonor 8 LiteHuaweitesti

3 comments

  1. juuso saastamoinen 9 lokakuu, 2017 t 18:09 Vastaa

    ggggggggggggggggg

  2. juuso 9 lokakuu, 2017 t 18:10 Vastaa

    ggggggggggg

  3. Tässä ovat SuomiMobiilin luetuimmat jutut vuonna 2017 – SuomiMobiili 1 tammikuu, 2018 t 14:57 Vastaa

    […] Testissä Honor 8 Lite – “Hyvä puhelin, mutta…” (19 924 lukukertaa) […]

Kommentoi Peruuta vastaus

Edellinen artikkeli

Huawei esitteli MediaPad T3 10:n ja MediaPad ...

Seuraava artikkeli

Vahvistaako kuva HTC U 11:n myyntipakkauksesta puhelimen ...

Tilaa SuomiMobiilin uutiskirje!

SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset.

SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

Yhteystiedot

[email protected]
[email protected]
  • VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

  • Testissä OnePlus Nord N10 5G – ei OnePlussan tasoinen puhelin

    6
  • Testissä POCO M3 – valttikortteina tarkka näyttö ja suuri 6000 mAh akku

    7.9
  • Arvostelussa Samsung Galaxy Z Fold 2 – taittuvanäyttöisten puhelimien selvä kuningas

    9.2
  • Arvostelussa ASUS ROG Phone 3 Strix Edition – mobiilipelaajan unelmapuhelin

    8.8
  • Testissä Apple iPhone 12 Pro Max – malliston kärkimallin valttikorttina iso näyttö ja muita paremmat ...

    8.7

Tuoreimpia uutisia

  • HMD globalNokiaYleinen

    HMD Globalin uusi Nokia 5.4 tänään myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

    HMD Global on aloittanut joulukuussa julkaistun Nokia 5.4 -älypuhelimen myynnin Suomessa odotuksien mukaisesti tänään 15. tammikuuta. Uutuuspuhelin on tullut tarjolle 199 euron hintaan 4 + 64 gigatavun muistivarianttina. Nokia 5.4 ...
  • XiaomiYleinen

    Xiaomi kommentoi mustalle listalle joutumista – ”Xiaomi ei ole Kiinan armeijan omistuksessa, valvonnassa tai sidoksissa ...

    Uutisoimme eilen Reutersin lähteisiin viitaten Yhdysvaltojen lisänneen älypuhelinvalmistaja Xiaomin mustalle listallensa. Tänään Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun on kiirehtinyt kommentoimaan asiaa julkaisemalla ilmoituksen Hong Kongin pörssin pyynnöstä, jossa kiistetään yhteyden Kiinan ...
  • XiaomiYleinen

    Reuters: Yhdysvallat asetti älypuhelinvalmistaja Xiaomin mustalle listalle

    Uutistoimisto Reuters on tänään raportoinut lähteisiinsä viitaten, että Yhdysvallat on asettanut jälleen yhdeksän uutta kiinalaisyritystä mustalle listalle. Mustalle listalle on lisätty muun muassa matkapuhelinvalmistaja Xiaomi. Yhdysvaltojen mukaan Xiaomin joutuminen mustalle ...
  • SamsungYleinen

    Näin uudet Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ ja Galaxy S21 Ultra eroavat toisistaan

    Uusi Galaxy S21 -mallisto on nyt julkaistu, ja yhteensä puhelimia esiteltiin kolme kappaletta. Uudet puhelimet ovat Galaxy S21, Galaxy S21+ sekä Galaxy S21 Ultra, jotka tarjoavat paljon samoja ominaisuuksia, mutta ...
  • SamsungYleinen

    Näin Samsung Galaxy 21 Ultra ja viime vuoden Galaxy S20 Ultra eroavat toisistaan

    Vuoden 2020 alkupuolella julkaistu Galaxy S20 Ultra on saanut seuraajan, joka on Galaxy S21 Ultra. Viime vuonna Samsung pystyi tarjoamaan monella tavalla kehittyneitä ja jopa yliampuvia ominaisuuksia, ja nyt Galaxy ...
  • Etusivu
  • Arvostelut
  • Kategoriat
  • Tietoa
Copyright © SuomiMobiili 2015-2021
Sivustomme käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. HYVÄKSY Lisätietoja
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Välttämätön
Aina käytössä

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Ei-välttämätön

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.