AndroidHTC

Vahvistaako kuva HTC U 11:n myyntipakkauksesta puhelimen ominaisuudet?

Väitetty kuva HTC U 11:n myyntipakkauksesta.

HTC:n odotetaan julkaisevan yhtiön seuraavan lippulaivapuhelimen 16. toukokuuta. Puhelimen uskotaan kantavan nimeä HTC U 11. Olemme saaneet nähdä tulevasta laitteesta jo useita vuotoja, mutta tällä viikolla nettiin on ilmestynyt kuva, jossa väitetään esiintyvän ote laitteen myyntipakkauksesta.

Jos vuodettu kuva pitää paikkansa, niin samalla se paljastaa myös puhelimen tekniset tiedot. Kuvan perusteella HTC U 11 tulisi saamaan tehokkaan Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, joka on tuttu jo muun muassa Xiaomin Mi 6 -puhelimesta. Järjestelmäpiirin tueksi HTC on pakannut 6 gigatavua RAM-muistia. Huhujen mukaan laitteessa on tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua mallista riippuen. Vuotaneen kuvan perusteella HTC U 11:sta on 5,5 tuuman QHD-näyttö, jota suojaamassa on Gorilla Glass 5 -lasi. Laitteen pääkameran kerrotaan olevan 12 megapikseliä ja etukameran huimat 16 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita kuvan paljastavia ominaisuuksia ovat vedenkestävyys, sormenjälkilukija, muistikorttipaikka sekä Edge Sense -käyttöliittymä. Edge Sensen ideana on, että puhelinta voidaan ohjailla laitteen metallisien reunojen avulla, joihin on integroituna erilaisia antureita.

Lähde: MySmartPrice

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android