ArvostelutHuaweiYleinen

Testissä Huawei Watch GT 2 Pro – tyylikäs, laadukas ja hyvä älykello

Huawei julkaisi syksyn aikana uuden Watch GT 2 Pro -älykellon globaaleille markkinoille ja myös Suomessa kello on myynnissä 299 euron hintaan. Kyseessä on yksi Huawein kalleimmista älykelloista, mikä näkyy myös materiaalivalinnoissa sekä tietyissä ominaisuuksissa. Jo aikaisemmin Suomessa on ollut tarjolla Watch GT 2- ja Watch GT 2e -kellot, mutta nyt uusi Watch GT 2 Pro on malliston kärkimalli.

Uutuuskellossa Huawei on panostanut erityisesti tyylikkääseen rakenteeseen sekä premium-materiaaleihin. Kello on valmistettu safiirilasista, titaanirungosta sekä keraamisesta takaosasta. Lisäksi kellon classic-versiossa on nahkainen ranneke, kun taasen sporttisemmassa luotetaan kumiseen rannekkeeseen. Kellon avainominaisuuksia ovat muun muassa langaton lataus, kahden viikon akunkesto, yli 100 erilaista urheilutilaa sekä monet muut terveydenseurantatoiminnot.

Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan Watch GT 2 Prohon reilun kuukauden mittaisen käyttötestin perusteella. Tulemme tutkailemaan kellon ulkoista laatuvaikutelmaa, teknisiä ratkaisuja sekä muita uutuusominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 2 Pron tekniset tiedot

 • Näyttö: 1,39 tuumaa, AMOLED (454 x 454), tukee kosketusta
 • Prosessori: Kirin A1 + STL4R9
 • Yhteydet: Bluetooth 5.1, BLE, GPS
 • RAM-muisti: 32 megatavua
 • Tallennustila: 4 gigatavua (eMMC)
 • Akku: 455 milliampeerituntia (ei irrotettava)
 • Lataus: Langaton lataus
 • Käyttöjärjestelmä: Huawei Lite OS
 • Muuta: kaiutin ja mikrofoni puheluita varten
 • Sensorit: kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, kompassi, sykeanturi, ilmanpaineen anturi, SpO2, VO2max
 • Mitat: 46,7 x 46,7 x 11,4 millimetriä
 • Paino: 52 grammaa (ilman ranneketta)
 • Valmistusmateriaalit: Titaanirunko, safiirilasi edessä ja keraami takana
 • Vedenkestävyys: 5 ATM -luokitus
 • Värit: Night Black ja Nebula Grey
 • Hinta: 299 euroa

Erittäin laadukas ja tyylikäs

Vaikka Huawei käyttää uudessa Watch GT 2 Prossa samoja teknisiä ominaisuuksia kuin aikaisemmassa Watch GT 2 -mallissa, niin ulkoinen laatuvaikutelma on selvästi parempi sekä vaikuttavampi. Itse kello koostuu kolmesta päämateriaalista, jotka ovat safiirilasi, keraami sekä titaani, joiden ansiosta Watch GT 2 Pro tuntuu kädessä mukavalta sekä kestää hyvin kulutusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on perinteiseen tyyliin pyöreä. Watch GT 2 Pron oikeassa kyljessä on kaksi painiketta, jotka ovat virtapainike sekä toimintopainike. Lisäksi oikeassa kyljessä nähdään kaiutinaukko, ja vasemmassa kyljessä on ainoastaan pieni reikä mikrofonia varten. Kellon etuosaa koristaa suuri näyttö, jota kiertää tunnit osoittava kehikko. Huawei on asettanut Watch GT 2 Pron takaosaan optisen sykeanturin sekä vaadittuja merkintöjä.

Kellon runko on titaania, kun taasen takaosa on keraamia. Kellotaulu on safiirilasia, joka on takaa kestävyyden. Safiirilasi kestää kulutusta ja naarmuuntumista selvästi paremmin kuin perinteinen lasi, joten materiaali on loistava valinta Huaweilta.

Testijakson aikana vastaan tuli tilanne, jossa kello osui näyttö edellä terävään metalliseen kulmaan, minkä jälkeen mieleen juolahti, että hajosikohan kello. Yllätys oli suuri, kun kellon otti esille eikä safiirilasiin ollut tullut pienintäkään naarmua, vaikka vastaavassa tilanteessa perinteinen lasi olisi varmasti vähintäänkin naarmuuntunut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen myös erittäin hyvä materiaalivalinta on kellon takaosassa oleva keraami, jonka ansiosta kellon pitäminen ranteessa on miellyttävää. Henkilökohtaisesti en ole mikään aktiivinen kellon käyttäjä, sillä usein niiden pitäminen ahdistaa tai kellot eivät vain yksinkertaisesti istu omaan ranteeseen millään tavalla. Huawei Watch GT 2 Pron keraaminen takaosa tuntui kuitenkin erittäin miellyttävältä, eikä se hiostanut tai hinkannut samalla tavalla kuin monet muoviset tai metalliset takaosat. Keraamisesta takaosassa Huawei on myös siis onnistunut todella hyvin.

Titaaninen kehys on laadukas sekä selvästi kestävämpi kuin alumiiniset kehykset. Monet alumiiniset älykellot ovat muuttuneet omassa käytössäni pidemmän päälle kuluneiksi ja alumiiniin on tullut monen monta naarmua. Nyt Huawei Watch GT 2 Pron titaanirunko kesti selvästi paremmin, eikä runkoon tullut yhtään jälkeä, vaan se kesti viikkojen käytönkin ilman näkyvää kulumista.

Rakenteeltaan Watch GT 2 Pro on kellojen tapaisesti 5 ATM -vedenkestävä, eli kellon kanssa voi helposti mennä suihkuun tai jopa uimaan. Kellon pitäisi kestää vettä aina 50 metrin syvyyteen asti. Testijakson aikana Watch GT 2 Pro oli jatkuvasti ranteessa, joten kello joutui kestämään useasti vettä, mutta se ei tuntunut ottavan itseensä.

Testiin saatu väriversio oli musta Night Black, jonka mukana toimitetaan kuminen fluoroelastomeeriranneke, joka on siis kuminen ja tuntuu yllättävänkin hyvältä kädessä. Rannekkeen ulkopinta on mukavan mattapintainen sekä hieman kovempi kuin rannekkeen sisäpuoli. Ranneke on toiselta puolelta pehmeä, joten se tuntuu hyvältä kädessä. Huawei tarjoaa Watch GT 2 Prota myös harmaassa Nebula Grey -värissä, jossa on nahkainen ranneke.

Itse ranneke on vaihdettavissa tuttuun Huawein kellojen tyyliin. Watch GT 2 Pron rannekkeiden koko on 22 millimetriä, joten siihen on helppo vaihtaa kolmannen osapuolen rannekkeita hyvinkin helposti.

Kellon mitoiksi on ilmoitettu 46,7 x 46,7 x 11,4 millimetriä, joten kyseessä on kookas kello, eikä samalla tavalla yhtä siro kuin monet Huawein hieman pienemmät kellot. Watch GT 2 Pro on erityisesti sellaisen henkilön käyttöön, jonka ranne on tarpeeksi suuri, ettei kello näytä ylisuurelta. Painoa kellolla on vain 52 grammaa, vaikka materiaalit ovatkin olleet hyvin laadukkaita. Painoa ei ole liikaa, minkä vuoksi sitä on myös miellyttävä pitää ranteessa pitkiäkin aikoja.

Teknisesti lähes sama kuin pikkuveljensä

Tekniikan osalta Watch GT 2 Pro ei tarjoa mitään kovin uutta tai hienoa, sillä Huawei hyödyntää pitkälti samoja teknisiä ratkaisuja kuin aikaisemmin julkaistussa Watch GT 2 -kellossa. Uudessa Watch GT 2 Prossa on siis 1,39 tuuman pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 454 x 454 pikselin tarkkuus. Paneeli on oman kokemuksen mukaan hyvä, eikä kello juuri parempaa näyttöä vaadikaan. Lisäksi näyttö on tarpeeksi suuri, jotta kellon käyttäminen kosketuksella on vielä helppoa.

Tehoista on vastaamassa jo viime vuonna esitelty Kirin A1 -järjestelmäpiiri, jonka Huawei on toteuttanut vain ja ainoastaan puettaville laitteille, kuten älykelloille. Kellossa on myös 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia, joten tämän osalta ei ole myöskään tullut yhtään muutosta. Kellon tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia ovat myös Bluetooth 5.1 -tuki, sisäänrakennettu GPS sekä Bluetooth-puhelut mahdollistavat kaiutin ja mikrofoni.

Vaikka teknisesti suuria eroavaisuuksia ei ole, niin mielestäni Huawei on saanut käyttökokemuksen hieman paremmaksi. Kellon yleinen toimivuus on nopeampaa kuin aikaisemmissa Huawein älykelloissa, joten nähtävästi ohjelmistoon Huawei on tehnyt joitakin kevennyksiä ja optimointeja.

Valttikorttina akunkesto ja uutena ominaisuutena langaton lataus

Watch GT 2 Pro ylpeilee edelleen Huawein tunnusomaisella valttikortilla, eli akunkestolla. Kellon sisuksista löytyy 455 milliampeeritunnin akku, joka ei ole käyttäjän itse irrotettavissa tai vaihdettavissa. Huawein mukaan Watch GT 2 Pro tarjoaa 14 päivän, eli kahden viikon akunkeston tyypillisissä käyttötilanteissa.

Testijakson aikana akku kesti keskimäärin 10 päivää, eli aivan kahden viikon akunkestoon ei päästy testikäytössä. Usein kelloa käytettiin pääasiassa oletusasetuksilla, ja jatkuvalla sykkeenseurannalla. Lisäksi muutamia kertoja viikossa kellossa oli reilun tunnin ajan harjoitus päällä GPS:n kanssa, jolloin akun kulutus oli hieman suurempaa.

Tällä kertaa yksi Watch GT 2 Pron tärkeimmistä uudistuksista on langaton lataus, jota ei ole aikaisemmin Huawein älykelloissa nähty. Huawei toimittaa kellon mukana pienen langattoman laturin, jolla Watch GT 2 Prota voidaan ladata, mutta kelloa voidaan ladata myös muilla Qi-standardia tukevilla langattomilla latureilla. Testien perusteella akun lataaminen hoituu varsin hitaasti, mutta Huawein mukaan akkua saadaan vain viiden minuutin lataamisella jopa kymmeneksi tunniksi.

Huawei Watch GT 2 Prota voidaan ladata langattomasti myös puhelimen avulla.

Henkilökohtaisesti koen langattoman latauksen Huawei Watch GT 2 Pron tärkeimmäksi uudistukseksi, sillä se vapauttaa kellon latureista ja johdoista. Nyt lataukseen ei tarvita enää laitteelle kustomoitua laturia, vaan kellon lataamiseen voidaan käyttää nyt hieman mielikuvitustakin. Watch GT 2 Prota voidaan nyt ladata muun muassa huippupuhelimista tutulla käänteisellä langattomalla latauksella, joten kellon omaa laturia ei tarvitse enää esimerkiksi reissuihin ottaa mukaan.

Ohjelmistossa ei suuria uudistuksia – tarjoaa monipuoliset eväät terveydenseurantaan ja urheiluun

Huawei hyödyntää Watch GT 2 Prossa tuttuun tyyliinsä Lite OS -käyttöjärjestelmää, joka on löytynyt yhtiön kelloista jo pidemmän aikaa. Kyseessä on hyvin kevyt sekä rajoittunut käyttöjärjestelmä, jota ei voi verrata kovinkaan hyvin todellisiin älykellojärjestelmiin kuten Googlen Wear OS:iin, Samsungin Tizeniin tai Applen WatchOS:iin. Huawei oma Lite OS on enemmän aktiivisuusrannekkeen käyttöjärjestelmä, johon on lisätty kuitenkin muutamia älykellojen ominaisuuksia.

Lite OS -käyttöjärjestelmää voidaan pitää Watch GT 2 Pron vahvuutena sekä myös heikkoutena. Ensinnäkin kevyt käyttöjärjestelmä toimii kellossa hyvin ja sen ansiosta akunkesto on saatu erinomaiseksi. Huawei on myös saanut käyttöjärjestelmään monipuolisia ja toimivia terveydenseurantatoimintoja sekä urheilutiloja. Watch GT 2 Pron kohdalla on tuettuna myös Bluetoothin välityksellä tapahtuvat puhelut. Lite OS:n takia Watch GT 2 Pro ei ole kuitenkaan kovin itsenäinen ja kellon kaverina on käytettävä aina puhelinta.

Kolmannen osapuolten sovelluksia ei Lite OS siis tue, vaan ainoa mitä on mahdollista ladata kelloon, on kolmannen osapuolen kellotaulut. Kellotauluja on satoja erilaisia, joista kaikille löytyy varmasti mieleisensä. Sovelluksia ei kelloon suuremmin ole tarjolla, mikä on selvä heikkous. Huawei Health -sovellus on myös vaadittava sovellus, joka kellon kaveriksi täytyy asentaa.

Heikoin kohta Watch GT 2 Pron ohjelmistossa on mielestäni ilmoitukset. Kello näyttää ainoastaan puhelimeen saapuneet ilmoitukset, eikä oikeastaan mitään muuta. Ilmoituksiin ei pysty vastaamaan, eikä kaikissa tilanteissa ilmoituksista näy edes koko sisältöä. Itse koen älykellon yhdeksi tärkeimmäksi ominaisuudeksi sen, että ilmoituksiin pystytään vastaamaan. Nyt Huawei Watch GT 2 Pron kohdalla ainoastaan näet ilmoituksen kellossa, mutta vastaamista varten joudut ottamaan puhelimen taskusta, eikä kellosta ole mitään todellista hyötyä siinä suhteessa.

Käyttöliittymän osalta Lite OS on lähes samanlainen kuin aikaisemminkin. Muutamia muutoksia on ulkoasuun tehty, mutta pääasiallinen käyttötyyli on pysynyt samana vuosien ajan. Kun kellon näyttö laitetaan päälle, on ensimmäisenä esillä kellotaulu. Pyyhkäisemällä näytön yläreunasta saadaan auki pikavalinnat, alareunasta aukeaa ilmoitukset ja sivusuunnassa liikuttaessa saadaan vaihdettua erilaistenkellon widgettien välillä, joiden järjestystä voidaan säätää kellon asetuksista.

Kellon ylemmästä painikkeesta saadaan avattua valikko, jossa on listattuna kaikki kellossa asennettuna olevat sovellukset. Alemmasta painikkeesta saadaan avattua valikko, jossa on kaikki harjoitustilat lueteltuna, ja ne ovat vain yhden painalluksen päässä. Kokonaisuudessaan Lite OS -käyttöjärjestelmän käyttölogiikka on hyvin pelkistetty ja yksinkertainen. Navigointi on helppoa kosketusnäytöllä, vaikka kahdesta sivupainikkeestakin on hieman apua.

Huawei Health

Watch GT 2 Pron asennuksessa tarvitaan heti Huawei Health -sovellusta, jota varten on oltava älypuhelin, joka sovellusta tukee. Huawein mukaan sovellus on ladattavissa kaikille Android-puhelimille, joissa on Android 5.0 tai uudempi sekä Applen laitteille, joissa on iOS 9.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Huawei Health toimii siis monissa älypuhelimissa, joten yhteensopivuus tuskin koituu ongelmaksi.

Huawei on lisäksi parantanut kellojen asentamisprosessia selvästi, sillä vielä aikaisemmin kritisoimme vaikeaa asennusprosessia kilpailijoiden puhelimissa. Aikaisemmin puhelimeen piti asentaa Huawei Mobile Services (HMS) -palvelut, jotka löytyivät vain Huawein omasta AppGallery-sovelluskaupasta. Eli kaikessa vaikeudessaan ensin piti asentaa Huawein sovelluskauppa, jotta tarvittavat lisäpalvelut saatiin asennettua puhelimeen. Nyt tästä pelleilystä Huawei on luopunut, sillä Huawei Health löytyy suoraan Google Playsta tai App Storesta, eikä mitään muuta tarvitse asentaa.

Huawei Health on sovellus, johon saadaan koottua yhteen paikkaan kaikki kellosta kerätyt tiedot, kuten syke, uni, harjoitushistoria, askeleet sekä kaikki muut tiedot, mitä kello ikinä kerääkään. Henkilökohtaisesti tykkään Huawein sovelluksesta, sillä se on yksinkertainen sekä tarjoaa kaikki ainakin omaan käyttööni tarvittavat ominaisuudet.

Terveysominaisuudet

Huawein älykellot ovat aina tunnettu vahvoista terveys- ja urheilutoiminnoista, eikä nyt myöskään Watch GT 2 Pron kanssa ole tehty poikkeusta. Kellossa on muun muassa yli 100 urheilutilaa, sykkeen jatkuvaa seurantaa, unenseurantaa, happisaturaation mittausta (SpO2) sekä stressinmittaus. Yli 100 erilaiseen urheilutilaan lukeutuvat muun muassa juoksu, hiihto, suotu, surffaus, tennis sekä golfaus.

Aivan kaikkia yli 100 urheilutilaa ei valitettavasti ehditty testijakson aikana testaamaan, mikä sinällään jäi hieman harmittamaan, sillä kellostahan löytyy tilat muun muassa napatanssille, benjihypylle ja laskuvarjohypylle. Ainakin ne muutamat tilat, joita kerettiin testaamaan, tuntuivat toimivan hyvin ja antoivat tarvittavan määrän erilaista dataa.

Huawei on pyrkinyt tekemään Watch GT 2 Prosta treenikumppanin, sillä se kertoo hyvin monipuolisesti dataa sekä ohjeita suorituksien jälkeen. Watch GT 2 Pro osaa kertoa esimerkiksi kuinka monta tuntia täytyy palautua edellisestä suorituksesta, jotta tietää, milloin seuraavalle lenkille kannattaa lähteä. Kello myös kerää tietoa viimeisen viikon harjoittelumääristä ja laskee dynaamisesti tuleville harjoitteluille intensiteetin.

Watch GT 2 Pro osaa myös arvioida treenien tehokkuuden ja antaa ehdotuksia treenien kehittämiseksi. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on myös VO2max-maksimihapenottokyvyn mittaaminen, mikä heijastaa sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä kestävyyskapasiteettia harjoituksen aikana.

Happisaturaation mittaus on nähty jo muutamissa Huawein älykelloissa, joten kyseessä ei ole mikään uusi ominaisuus Watch GT 2 Pron kohdalla. Valitettavasti kello osaa mitata happisaturaatiota vain silloin, kun se laitetaan mittamaan, eli toistaiseksi jatkuvaa mittausta ei tueta. SpO2-mittaus on siis tämän osalta vielä varsin turha ominaisuus, mutta todennäköisesti Huawei tulee mahdollistamaan tulevaisuudessa mittaamisen myös jatkuvasti sykkeen tavoin.

Unen mittaaminen tapahtuu Huawei TruSleep 2.0 -tekniikan avulla. Watch GT 2 Pro pystyy seuraamaan ja diagnosoimaan unen laatua. Huawein mukaan kello seuraa nukkuessa sykettä, analysoi hengitystä sekä antaa arvosanan unesta. Lisäksi varsin kattava ja tarkka diagnoosi unesta on nähtävissä Huawei Health -sovelluksen kautta.

Yksi Watch GT 2 Pron ominaisuuksista on stressinseuranta. Huawei TryRelax -teknologian avulla kello pystyy analysoimaan myös stressitasoja jatkuvasti ympäri vuorokauden. Lisäksi kello osaa opastaa, kuinka stressiä pystytään lieventämään esimerkiksi hengitysharjoituksilla.

Yksi varmasti tuttu ominaisuus on jatkuva sykemittaus, joka on ollut yksi avainominaisuuksista älykelloissa aina. Testijakson aikana kello pystyi mittaamaan sykettä hyvin, eikä sen kanssa tullut vastaan suurempia ongelmia.

Yksi uutuusominaisuuksista Watch GT 2 Prossa on Route Back -ominaisuus, joka osaa kertoa GPS:n avustuksella reitin takaisin. Käytännön esimerkkinä voisi olla, että lähdet lenkille täysin uuteen paikkaan ja pimeän tullessa et välttämättä tiedäkään minne pitäisi mennä, jotta pääsisi takaisin lähtöpaikkaan. Jos kellossa on ollut koko lenkin ajan jonkinlainen suoritus päällä, niin kello osaa ilmoittaa reitin, jota pitkin pitäisi palata. Ominaisuutta kokeiltiin testijakson aikana kerran ja ainakin silloin takaisin päästiin kellon ohjeistuksien mukaisesti.

Muutama uusi ominaisuus vain Huawein puhelimien käyttäjille

Koska kyseessä on Huawein älykello, niin luonnollisesti mukaan on saatu myös muutama uusi ominaisuus, joista pääsevät nauttimaan vain Huawein puhelimien käyttäjät. Huawei Watch GT 2 Pro tukee uutta Huawei Share OneHop -ominaisuutta, jonka avulla pystytään todella helposti kustomoimaan kellotaulua vain napauttamalla puhelinta kellon näyttöön.

Ominaisuus on hyvin helppokäyttöinen ja toimii mukavasti muutamien testailujen perusteella. Kun OneHop on aktivoituna kellossa, niin silloin Huawei-puhelimen galleriasta voidaan valita kuva, ja puhelimen viemällä kellotaulun päälle siirtyy kuva suoraan kellotaululle. Mielestäni kyseessä on vain pieni lisäominaisuus, jolla pystytään personoimaan kelloa aikaisempaa helpommin, mutta mistään maailmaa mullistavasta innovaatiosta ei ole kyse.

Toinen ominaisuus, joka toimii ainoastaan Huawein älypuhelimissa, on kameran laukaisin. Kellossa on sovellus, jonka avaamalla voidaan hyödyntää Watch GT 2 Prota puhelimen kameran laukaisemiseen. Esimerkiksi puhelin voidaan asettaa hieman kauemmaksi, jolloin ryhmäkuva tai vastaava otos voidaan ottaa helposti painamalla painiketta kellon näytöltä.

Näistä kahdesta ominaisuudesta jäävät siis paitsi kaikki Huawei Watch GT 2 Pron ostajat, joilla ei ole Huawein tai Honorin älypuhelinta. Ainakaan itse en suuremmin ominaisuuksia testijakson aikana jäänyt kaipaamaan, joten tuskin kovin moni muukaan.

Yhteenveto: Huawein laadukkain älykello

SuomiMobiili suosittelee Huawei Watch GT 2 Prota.

Testijakson perusteella Watch GT 2 Pron on helppo todeta olevan Huawein tähän asti paras älykello. Laitteen ulkoinen laatuvaikutelma on huippuluokkainen, jonka lisäksi kellon tarjoavat ominaisuudet ovat tasapainoisia. Valitettavasti aivan täysiverinen älykello ei ole kyseessä, mutta monipuoliset urheilutilat ja kattavat terveydenseurantaominaisuudet ovat kellon vahvuuksia.

Kenelle Huawei Watch GT 2 Pro on sitten suunnattu? Kysymys ei ole millään tavalla yksinkertainen, mutta yksinkertaisena vastauksena voisi todeta kellon olevan loistava valinta, jos hakusessa on kestävä sekä tyylikäs premium-älykello. Jos kuitenkin haluaa älykellolta kattavaa ekosysteemiä ja tukea kolmannen osapuolen sovelluksille, niin silloin Watch GT 2 Pro ei ole vaihtoehto. Jos kuitenkin perinteiset terveysominaisuudet sekä urheilutilat riittävät, niin Huawei Watch GT 2 Pro ajaa asiansa tämän osalta loistavasti.

Uutuuskello on jo nyt myynnissä Suomessa 299 euron hintaan kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Night Black sekä harmaa Nebula Grey. Kaikki Huawei Watch GT 2 Pro -älykelloa tarjoavat jälleenmyyjät sekä edullisimmat hinnat löydät Hintaseuranta.fi -palvelusta tämän linkin takaa.

Hyvää

 • Erittäin laadukas ja tyylikäs ulkoinen toteutus
 • Hyvä akunkesto
 • Tuki langattomalle lataukselle
 • Iso OLED-näyttö
 • Monipuoliset urheilutilat
 • Jatkuva sykkeenmittaus ja tarkka unenseuranta
 • Selkeä Huawei Health -sovellus ja parannukset asennusprosessissa

Huonoa

 • Ohjelmiston rajoitteet
 • Ominaisuuksia, jotka toimivat vain Huawei-laitteissa
 • Varsin kallis verrattuna ominaisuuksiin

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Spo2 ominaisuuden saa nyt toimimaan aina kun tunnistaa levon.vaatii viimeimmän päivityksen.

 2. Ominaisuuksia ja materiaalileja löytyy vaan kuinka luotettavia mittaukset ovat? Eri valmistajien laitteiden välillä on jonkin verran eroa. Näistä on melko vähän tietoa suomalaisissa testeissä. Saako tietoja siirrettyä esim Strava ja Apple health ohjelmiin? Kiitos tiedoista jo etukäteen.

  1. Nii, mieti sitä voiko. 😂

 3. Yksikään arvostelu ei tunnu kertovan näitä asioita:
  – Näyttääkö kello koko päivän kalorikulutuksen (myös lepokulutuksen)?
  – Voiko kelloon syöttää nautitut kalorit?

  Näitä asioita Huawei ei tunnu haluavan kertoa, vaikka olen kysynyt heidän asiakaspslvelusta suoraan.

  1. Kaipasin myös kokonais kalorikulutusta, ei löydy kellosta. Ei myöskään puhelimen ohjelmasta. Ilmeisesti kyseistä ominaisuutta ei ole

Kommentoi

Lisää aiheesta:Arvostelut