ArvostelutOnePlusYleinen

Testissä OnePlus Buds Z2 – monella tavalla hyvät kuulokkeet

OnePlus Buds Z2

OnePlus on julkaissut globaalisti uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet, jotka tarjoavat jo aikaisemmin testattujen OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden ominaisuuksia hieman edullisemmassa hintapisteessä. OnePlus on karsinut vain muutamasta kohdasta, mutta hintaluokassaan kyseessä on ainakin teknisien tietojen perusteella mielenkiintoinen pakkaus.

Uusien OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisten elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on OnePlussan mukaan parhaimmillaan 38 tuntia ilman melunvaimennusta ja sen kanssa 27 tuntia. Suomessa OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tulevat myyntiin 20. joulukuuta 2021 alkaen 99 euron hintaan. Kuulokkeista on tarjolla kaksi väriversiota, jotka ovat musta Obsidian Black ja valkoinen Pearl White.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden kanssa OnePlus pyrkii haastamaan monien kilpailijoiden kuulokkeita, joista pahimpia kilpailijoita ovat varmasti Honor Earbuds 2 Lite sekä Samsung Galaxy Buds 2. Kun tarkastellaan ominaisuuksia, niin lähes kaikki kuulokkeet tässä hintapisteessä tarjoavat samoja toteutuksia. Uusia OnePlus Buds Z2 -kuulokkeita on testattu SuomiMobiilissa noin viikon verran, joten tarvittavat kokemukset kuulokkeista on jo saatu irti. Alapuolella on listattuna OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden tekniset tiedot

  • Elementti: 11 mm dynaaminen
  • Melunvaimennus: 40 db aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC)
  • Yhteys: Bluetooth 5.2 (Profiilit: ei ilmoitettu | Koodekit: SBC, AAC)
  • Kuulokkeiden akku: 40 mAh
  • Kotelon akku: 520 mAh
  • Ohjattavuus: napautusohjaus kuulokkeissa
  • Lataus: USB-C-liitännällä 5 watin teholla
  • Muuta: pop-up-pariliitos (OnePlus-puhelimet), Google Fast Pair, tunnistaa korvassa olemisen, HeyMelody-sovellus
  • Kuulokkeiden mitat: 33 x 22,4 x 21,8 mm
  • Kotelon mitat: 73,15 x 36,8 x 29,1 mm
  • Kuulokkeen paino: 4,6 g (valkoinen), 4,5 g (musta)
  • Kotelon paino: 42 g (valkoinen), 40,5 g (musta)
  • Vedenkestävyys: IP55 kuulokkeissa, IPX4 kotelossa
  • Väriversiot: valkoinen (Pearl White) ja musta (Obsidian Black)
  • Hinta: 99 euroa

Pysyvät loistavasti korvissa

OnePlus ei ole lähtenyt uutuuskuulokkeiden kanssa keksimään kuulokkeita uudestaan, vaan luottaa muotoilussa hyvin tuttuun ratkaisuun. Ulkoisesti suuria muutoksia ei ole tullut verrattuna OnePlus Buds Z -kuulokkeisiin, mutta nyt uuden sukupolven versiot ovat saaneet pari mukavaa parannusta.

Latauskotelo OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on pitkulainen ja vahvasti pyöristetty, kuten aikaisemmissakin kuulokkeissa. Latauskotelon yläpuolelle on laitettu OnePlussan logo ja alaosasta löytyy kaikki muut tarvittavat merkinnät pienellä präntillä. Kotelon etuosassa on pieni lovi, josta kannen saa auki paremmin ja sen alapuolella on pieni LED-ilmaisinvalo. Kotelon takaosaan on asetettu USB-C-liitin sekä painike, josta kuulokkeet voi yhdistää uuteen laitteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Testiin saimme kuulokkeista mustan väriversion, jonka rinnalla OnePlus tarjoaa myös valkoista väriversiota. Molemmat väriversiot ovat kokonaan kiiltäväpintaista muovia, eikä OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden tapaisesti mattapintaisia. Kiiltävä muovi on erittäin liukas ja samalla latauskotelo on heti täynnä sormenjälkiä. Lisäksi kiiltävä muovipinta naarmuuntuu hyvin herkästi kotelon pyöriessä taskun tai repun pohjalla.

Latauskotelosta OnePlus on saanut mielestäni mukavan kompaktin ja pyöristetty viimeistely helpottaa sen käsittelyä. OnePlussan mukaan latauskotelon mitat ovat 73,15 x 36,8 x 29,1 millimetriä, joten koko tuskin on ongelma kenellekään. Painoa ei latauskotelolla ole mielestäni yhtään liikaa, sillä se painaa 40,5 grammaa mustassa väriversiossa. Erikoisesti OnePlus on ilmoittanut valkoisen väriversion kotelon painavan 1,5 grammaa enemmän.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet löytyvät latauskotelon sisältä, ja ne ovat asetettuna vaakatasoon omiin syvennyksiinsä. Kuulokkeet saadaan kotelosta helposti pois työntämällä tai vetämällä itseä päin niiden vartta. Kuulokkeet eivät ole kovin vahvasti kiinni kotelossa, joten ne saa hyvin helposti pois. Toki magneetit ovat sen verran vahvoja, ettei kuulokkeet lähde syvennyksistään pois koteloa kääntämällä ylösalaisin, mutta esimerkiksi koteloa hieman ravistelemalla kuulokkeet tippuvat sisältä pois.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään eivät ole kovinkaan erikoiset, vaan jatkavat OnePlussan tuttua muotoilua. Kuulokkeet ovat kokonaan kiiltäväpintaiset, joka tekee niistä liukkaat. OnePlus Buds Pro -kuulokkeista löytyneestä puristusohjauksesta OnePlus on nyt luopunut ja OnePlus Buds Z2 -kuulokeissa on napautusohjaus, joka löytyy kuulokkeiden ulkopuolella olevasta tasaisesta ympyrästä.

Kuulokkeiden yläosassa on leveämpi kuulokeosuus, johon on liitetty kapea pitkulainen varsi, jossa on mikrofoni. Kuulokkeissa on kolme mikrofonia, joista yksi on varren yläreunassa ja toinen alareunassa. Lisäksi yksi mikrofoni löytyy kuulokkeiden sisältä. OnePlus tarjoaa kuulokkeiden mukana kolmet erikokoiset silikonitulpat, joista kukin voi valita omaan korvaan sopivimmat. Testijakson aikana huomasin silikonitulppien olevan kuulokkeissa yllättävän heppoisesti kiinni tai ainakin ne lähtevät helposti pois, jos niitä ei ole asettanut kunnolla paikalleen.

Itse koin, että OnePlus Buds Z2 -kuulokkeita oli erittäin miellyttävää pitää korvissa pitkiäkin aikoja, vaikka tulpallinen rakenne jakaa varmasti mielipiteitä. Itse tykkään tulpallisesta rakenteesta, sillä ne pysyvät paremmin korvissa, mutta toisaalta huonosti suunnitellut kuulokkeet rasittavat myös korvia. Itse en kokenut OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden rasittavan kovinkaan suuresti korvia, vaan niitä oli mukava käyttää. Kuulokkeiden kanssa ei myöskään koskaan tullut vastaan tilannetta, jossa olisi tullut tunne kuulokkeiden lähtemisestä korvista.

Kuulokkeista OnePlus on onnistunut tekemään kevyet ja kohtuullisen kompaktit. OnePlussan mukaan kuulokkeiden mitat ovat 33 x 22,4 x 21,8 millimetriä sekä painoa yhdellä kuulokkeella on vain 4,5 grammaa mustassa väriversiossa. Erikoisesti valkoisessa väriversiossa painoa on 0,1 grammaa enemmän.

OnePlus ei ole karsinut roiskevedenkestävästä rakenteesta, vaan OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet on suojattu samalla tavalla kuin OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. OnePlus on luvannut kuulokkeille IP55-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden, joten kuulokkeet kestävät roiskeita ja hikeä. Suoraan veteen upottamista kuulokkeet eivät kuitenkaan kestä. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden kotelolla on lisäksi IPX4-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys, mutta takuuta ei ole pölynkestävyydelle.

Bassopainotteinen ääni ja hyvä melunvaimennus

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet olivat OnePlussalta askel parempaan suuntaan äänituotteiden kategoriassa ja nyt OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat erinomainen päivitys edeltäjiinsä. OnePlus on laittanut uutuuskuulokkeisiin monia samoja teknisiä ratkaisuja kuin huippukuulokkeisiinsa, sillä OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tarjoavat myös suuret 11 mm dynaamiset elementit.

OnePlussan mukaan kuulokkeet on optimoitu toistamaan täyteläinen basso, mutta unohtamatta myöskään muita osa-alueita. Lisäksi kuulokkeet tarjoavat tuen Dolby Atmos -tekniikalle, joka on kuitenkin tuettuna ainoastaan brändin omien huippupuhelimien kanssa. Käytännössä kuulokkeiden pitäisi tarjota siis yhtä hyvä äänenlaatu, joka nähtiin myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa. Testijakson aikana äänenlaatu olikin yksi kuulokkeiden valttikorteista.

Testijakson aikana äänenlaadun todettiin olevan hyvällä tasolla, sillä ääniala on laaja, vaikka toki bassoa korostetaan ehkä hieman liikaa. Toki basson korostaminen on aina käyttäjäkohtainen asia, sillä kaikki eivät siitä suuremmin välitä. Basso tulee hyvin vahvasti läpi OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa ja jättää alleen muita äänialoja. Mielestäni OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden äänenlaatu on riittävä suurimmalle osalle käyttäjistä, mutta jos on tottunut vieläkin laadukkaampiin kuulokkeisiin, niin silloin kannattaa harkita jotain muita kuulokkeita. Omassa hintaluokassaan äänenlaatu on kuitenkin hyvä, eikä siitä päästä mihinkään.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat varusteltuna Bluetooth 5.2 -yhteydellä, joten vakaa yhteys puhelimen tai muiden laitteiden kanssa on taattu. Testijakson aikana OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden yhteyden kanssa ei havaittu ongelmia, eikä vastaan tullut suurempia yhteyden pätkimisiä. Kerran havaittavissa oli jotain häiriötä yhteydessä, sillä toinen kuulokkeista tuntui ”rätisevän”, mutta ongelma ratkaistiin yhdistämällä kuulokkeet uudestaan puhelimeen. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeita testattiin Xiaomin ja OnePlussan puhelimien kanssa ja molemmilla merkeillä kuulokkeet toimivat ongelmitta. OnePlus on luvannut kuulokkeiden Bluetooth-yhteyden kantaman olevan 10 metriä.

OnePlus Buds Pro -kuulokkeista tuttu erillinen erittäin matalan latenssin tilalla on saatu myös OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin. Tila toimii ainoastaan OnePlussan omissa puhelimissa, joissa on Pro Gaming -tila. Ominaisuuden avulla viive on saatu tiputettu jopa 94 millisekuntiin. Yleisestikin todettiin kuulokkeiden latenssin olevan todella pieni, sillä mitään suurta viivettä äänessä ei havaittu testijakson aikana.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat OnePlussan järjestyksessään toiset kuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelunvaimennus. Kyseessä on jälleen pääosin samanlainen taustamelunvaimennus, joka nähtiin OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa, mutta nyt ominaisuuksia sen osalta on hieman karsittu. Taustamelun vaimennus on vaadittu ominaisuus tässä hintaluokassa, joten sen löytyminen kuulokkeista ei ollut suuri yllätys.

Itse koin OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden testissä melunvaimennuksen olevan hieman heikko hintaluokassaan, mutta nyt OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden alle 100 euron hintaluokassa ominaisuus on hyvä. OnePlus on luvannut melunvaimennuksen takaavan jopa 40 desibelin melun hävittämisen, joka on hyvällä tasolla. Mistään mullistavasta melunvaimennuksesta ei ole kyse, sillä kuulokkeet päästävät parhaimmassa ”maksimi melunvaimennus” -tilassa jonkin verran melua läpi. Toki suurimmat melut kuulokkeet onnistuvat poistamaan.

Aktiivisella taustamelun vaimennuksella on kaksi tasoa, jotka ovat ”maksimi melunvaimennus” ja ”melunvaimennus”. Perustasolla melunvaimennus on hieman vaimeampi, mutta maksimi melunvaimennuksessa voimakkuus on selvästi suurempi. Itse käytin testijakson aikana pitkälti koko ajan maksimi melunvaimennusta, sillä tykkään käyttää kuulokkeita niin, ettei melu tulisi liikaa läpi. Melunvaimennuksen saa kokonaan myös pois.

Melunvaimennus tuntui myös aktivoituvan nopeasti, kun kuulokkeet laittoi korviin, eikä toimivuuden kanssa ollut ongelmia. Taustamelunvaimennus tuottaa kuulokkeisiin myös jonkin verran vaimeata kohinaa, joka peittyy onneksi musiikin alle. Yksi OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden ominaisuuksista on läpikuuluvuustila, joka on lähes kaikissa tämän hintaisissa kuulokkeissa. Ominaisuus mahdollistaa sen, ettei kuulokkeita tarvitse aina ottaa pois korvista, vaikka puhuisi jonkun kanssa. Läpikuuluvuustila vahvistaa hieman ääniä, joten kyseessä on vastakohta melunvaimennukselle.

Puheluita varten OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tuntuivat olevan hyvät tai ainakin yhtä hyvät kuin monet muutkin täyslangattomat nappikuulokkeet. Puheluiden äänet kuuluivat kirkkaasti ja vastaanottaja kuuli puheen hyvin. Äänenlaatu ja melunvaimennus toimivat OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa mielestäni yhtä hyvin kuin OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa, joten ne ovat hyvät tässä hintaluokassa.

Riittävä akunkesto

OnePlus on pakannut Buds Z2 -kuulokkeisiin täysin identtiset akut, jotka nähtiin jo OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa. Kuulokkeiden sisältä löytyy 40 milliampeeritunnin kokoinen akku, kun taasen latauskotelossa on kookas 520 milliampeeritunnin akku. OnePlus on luvannut kuulokkeiden takaavan ihanteellisimmassa tilanteessa 38 tunnin akunkeston latauskotelon kanssa, mutta kuulokkeissa akunkesto rajoittuu noin 7 tuntiin.

Edellä mainitut luvut ovat ilman aktiivista taustamelun vaimennusta. Jos haluaa käyttää melunvaimennusta, niin akunkesto tipahtaa 38 tunnista 27 tuntiin ja kuulokkeiden akunkesto 7 tunnista 5 tuntiin. Viikon mittaisen testijakson aikana akunkesto ei ollut kovinkaan suuri ongelma, vaan virtaa oli riittävästi. Yhtäjaksoisesti kuulokkeita tuli pidettyä korvissa korkeintaan 2-3 tuntia, joten akku ei kerennyt loppumaan, vaikka melunvaimennus oli käytössä. Kun kuulokkeita ei käyttänyt, niin ne latautuvat mukavasti kotelossaan seuraavaa 2-3 tunnin kuuntelusessiota varten.

Kun kuulokkeita käytettiin aktiivisesti useiden päivien ajan, omassa käytössäni virtaa riitti noin 5 päiväksi, sillä testijakson aikana kuulokkeet olivat kerran laturissa. Kovin usein kuulokkeita ei tarvinnut ladata, eikä virta loppunut koskaan kesken. Toki pelkkien kuulokkeiden akunkesto saisi olla myös pari tuntia pidempi, jos ajattelee esimerkiksi pidempiä juna- tai lentomatkoja, joilla kuulokkeita voisi käyttää jatkuvasti.

Akunkesto on kuitenkin monille tarpeeksi hyvä. Latauskotelo pelastaa, jos kuulokkeista on loppumassa akku, sillä vain muutaman kymmenen minuutin latauksen jälkeen virtaa on taas pariksi tunniksi. Latauskoteloon OnePlus on laittanut tuen ”Flash Charge” -pikalataukselle, eli enää ei ole tarjolla Warp Charge -latausta. OnePlussan mukaan 10 minuutin latauksen jälkeen latauskotelosta löytyy virtaa 5 tunniksi musiikinkuuntelua. 90 minuutin latauksella kuulokkeiden latauskotelon pitäisi latautua tyhjästä täyteen.

Lataus tapahtuu ainoastaan langallisesti USB-C-liittimen kautta, sillä OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa ei ole tukea langattomalle lataukselle. Kyseessä on osa-alue, josta OnePlus on karsinut, jos verrataan kalliimpiin OnePlus Buds Pro -kuulokkeisiin. Tässä hintaluokassa langaton lataus ei ole mielestäni vaadittava ominaisuus, joten siitä on helppo karsia.

HeyMelody-sovellus tarjoaa lisätoimintoja

OnePlus jatkaa uutuuskuulokkeiden kanssa samalla ratkaisulla kuin aikaisemminkin, eli yhtiön puhelimissa kuulokkeet eivät tarvitse erillistä sovellusta, mutta muilla puhelimilla sovellus tarjoaa lisätoiminnot. OnePlussan omilla puhelimilla yhdistäminen on vaivatonta ja kuulokkeiden toiminnot ja asetukset löytyvät puhelimista sisäänrakennettuna. Kolmannen osapuolen laitteille on ladattava kuitenkin Oppon kehittämä HeyMelody-sovellus.

HeyMelody on varsin yksinkertainen sovellus, jonka avulla kuulokkeita voidaan säätää ja optimoida. Oppo on tehnyt sovelluksesta uuden version, joka on nyt aikaisempaa selkeämpi ja tarjoaa tärkeimmät ominaisuudet yhdessä näkymässä. Tärkein ominaisuus sovelluksessa oli itselleni melunvaimennuksen säätäminen, sillä OnePlus antaa mahdollisuuden käyttää kahta erilaista melunvaimennuksen tasoa, jotka ovat melunvaimennus sekä maksimi melunvaimennus. Lisäksi melunvaimennuksen saa toki myös kokonaan pois päältä. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on karsittu älykkäästä melunvaimennuksesta, joten kuulokkeet eivät osaa optimoida itse melunvaimennusta ympäröivän melun mukaisesti.

Sovelluksessa voidaan ottaa käyttöön myös läpikuuluvuustila, jolloin kuulokkeet korostavat taustamelua. Ominaisuus on kätevä muun muassa toisten kanssa puhuttaessa, eikä kuulokkeita tarvitse ottaa pois korvista. HeyMelodyn kautta on mahdollista myöskin vaihtaa kuulokkeiden säätimien asetuksia. Kuulokkeille voidaan antaa eri toimintoja, jos kuulokkeita napautetaan kerran, kahdesti, kolmesti tai jatkuvasti. Esimerkiksi eri napautuksilla pystytään tauottamaan tai hyppäämään seuraavaan kappaleeseen.

OnePlus on karsinut ominaisuuksista OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa, kun verrataan OnePlus Buds Pro -kuulokkeisiin. Uutuuskuulokkeissa ei ole esimerkiksi Zen Mode Air -tilaa tai OnePlus Audio ID -ominaisuutta. Todennäköisesti kukaan ei jää kaipaamaan Zen Mode -tilaa, sillä se oli varsin turha ominaisuus. Audio ID olisi voinut olla mielenkiintoinen ominaisuus, sillä nyt OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet eivät tarjoa käyttäjälle mahdollisuuksia optimoida äänimaailmaa. Lisäksi sovelluksesta ei löydy minkäänlaista taajuuskorjainta, joka olisi voinut olla hyvä lisäys. OnePlus on laittanut sovellukseen mukaan kuitenkin kuulokkeiden istuvuustestin, jonka avulla pystytään tarkistamaan, että käyttäjän valitsemat tulpat ovat sopivan kokoiset.

HeyMelody-sovelluksen kautta löytyvät asetukset löytyvät OnePlussan omista puhelimista kuulokkeiden Bluetooth-asetuksien kautta. OnePlus-puhelimien omistajien ei tarvitse siis erikseen ladata mitään sovellusta. Lisäksi OnePlus-puhelimet tukevat nopeaa parinliitosta ja ponnahdusikkunaa, joka kertoo nopeasti kuulokkeiden ja latauskotelon akun varauksen. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on tuki lisäksi Google Fast Pair -ratkaisulle. Kokonaisuudessaan OnePlus on pystynyt rakentamaan OnePlus Buds Z2 -kuulokkeille hyvän ohjelmistokokemuksen ja tarjolla on perusasetuksia.

Monella tavalla hyvät kuulokkeet

SuomiMobiili suosittelee OnePlus Buds Z2 -kuulokkeita.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat monella tavalla hyvät kuulokkeet omassa kategoriassaan. Kuulokkeet asettuvat kilpailtuun alle 100 euron hintaluokkaan ja niissä on pitkälti samat tekniset ominaisuudet kuin kalliimmissa OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa. Nyt ominaisuudet on mielestäni tuotu hintaluokkaan, jossa kuulokkeita on helppo suositella.

Testijakson perusteella OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa todettiin olevan kompakti rakenne sekä kätevä muotoilu. Lisäksi kuulokkeiden tulpallinen rakenne tuntui istuvan korviin erinomaisesti, eikä ne rasittaneet korvia liikaa edes pidemmässä käytössä. Kuulokkeissa on myös IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys, joten ne kestävät hikeä. Äänenlaadun todettiin olevan kuulokkeissa myöskin hyvällä tasolla, vaikka OnePlus on päättänyt panostaa vahvasti bassoon. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on mielestäni myös riittävä akunkesto sekä HeyMelody-sovelluksen kautta pystyy hallitsemaan kuulokkeita.

Kuten jo totesin, basso on vahvasti läsnä kuulokkeissa, joka kannattaa ottaa huomioon. Kaikki eivät nimittäin basson korostamista liiaksi tykkää. Henkilökohtaisesti olisin toivonut OnePlussan tarjoavan kuulokkeille jonkinlaisen taajuuskorjaimen, jossa käyttäjät olisivat voineet hallita ääntä oman mielensä mukaisesti. Kuulokkeiden rakenteessa kiiltävän muovin todettiin olevan hyvin liukas sekä samalla keräävän jonkin verran naarmuja. Huomionarvoista on myös se, että kuulokkeissa ei ole langatonta latausta, joka ei tässä hintaluokassa ole kuitenkaan kovin suuri miinuspuoli.

Suomessa OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat jo ennakkomyynnissä, mutta niiden varsinainen myynti alkaa 20. joulukuuta. Hintaa uutuuskuulokkeilla on 99 euroa ja ne ovat tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Obsidian Black sekä valkoinen Pearl White.

Hyvää

  • Kompakti muotoilu
  • Tulpallinen rakenne pysyy hyvin korvissa
  • Yleisesti hyvä äänenlaatu hintaluokassaan
  • Dolby Atmos -tuki (rajoitettu OnePlus-puhelimiin)
  • Riittävän hyvä akunkesto
  • IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys
  • Toimivat yhdessä HeyMelody-sovelluksen kanssa

Huonoa

  • Kiiltävä muovipinta naarmuuntuu herkästi ja on liukas
  • Kuulokkeet painottavat bassoa todella paljon (varauksin)
  • OnePlus ei tarjoa minkäänlaista taajuuskorjainta

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Arvostelut