AppleYleinen

Tulevasta iPhone 8 -puhelimesta väännetään jo huvittavaa ja todenmukaista pilaa

Uudet iPhone-puhelimet näyttävät todennäköisesti tältä.

Apple tulee esittelemään pian uusimmat iPhone-puhelimensa, joiden tiedetään olevan iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X. Huhut iPhone-puhelimien ympärillä ovat kuumimmillaan juuri julkaisun alla, mikä on ainakin Applen julkaisujen lähestyessä hyvin yleistä. Samalla uudet julkaisut herättävät aina erilaisia tunteita – Apple-fanit ihastuvat aina pienistäkin muutoksista, kun taas Samsung-käyttäjät pilkkaavat vanhoja uudistuksia, jotka Apple esittelee täysin uusina.

Jotta iPhone-puhelimien odottelu ei kävisi kuitenkaan niin vakavaksi, niin myös tunnettu koomikko Alex Hobern on tarttunut tulevaan julkaisuun etukäteen. Hobern on julkaissut Facebook-sivullansa lyhyen videon, jossa ”esitellään” uusi iPhone 8 hieman humoristiseen tyyliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla tuodaan esille esimerkiksi mahdollisesti iPhone 8 -puhelimesta löytyvä pienempi akku sekä todennäköinen lasinen rakenne. Lisäksi videolla otetaan kantaa kuulokeliittimen puuttumiseen, fyysiseen kokoon sekä hintaan.

”Olemme tehneet uuden iPhonen kokonaan lasista. Jos pudotat sen, se murskaantuu tuhansiksi kappaleiksi ja sinun täytyy mennä lähimpään Apple Storeen ja ostaa uusi”, videolla todetaan.

Huvittavaa ja osittain myös todenmukaista videota on katsottu jo satojatuhansia kertoja ja videon voi katsoa alta.

Lähde: Alex Hobern (Facebook)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple