AppleiOSYleinen

Vahvistus ensi viikolla esiteltäville iPhone-puhelimille – iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X

Apple esittelee uudet iPhone-puhelimet 12. syyskuuta.

Apple tulee esittelemään uusimmat iPhone-puhelimensa ensi viikolla 12. syyskuuta ja luvassa on ainakin kolme uutta puhelinta. Tällä kertaa 9TO5Mac -sivusto uutisoi vuotaneesta iOS-ohjelmistosta, jonka syövereistä on juuri ennen virallista julkaisua paljastunut paljon uusia tietoja tulevista puhelimista.

Ohjelmiston perusteella Apple tulee esittelemään iPhone 8-, iPhone 8 Plus- sekä iPhone X -puhelimet. Aikaisemmin on huhuttu iPhone 7S -puhelimista sekä erillisestä hieman kalliimmasta iPhone 8- tai iPhone X -mallista. Vuotanutta iOS-ohjelmistoa ei kuitenkaan kannata täysin uskoa, sillä se saattaa sisältää myös virheitä. Huhuissa odotetaan, että uusimmat iPhone 8 -puhelimet tulisivat perustumaan LCD-näyttöteknologiaan ja ovat näin alempaa tasoa, kun taasen iPhone X tarjoaa OLED-näyttöpaneelin ja on huomattavasti vielä arvokkaampi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 8- ja iPhone 8 Plus ovat todennäköisesti hyvin vaatimattomia päivityksiä viime vuoden iPhone 7 -malleille. Ulkoisesti suurin eroavaisuus tulee olemaan lasinen takaosa metallisen sijasta. Lisäksi puhelimissa pitäisi olla Applen uusi A11-piiri sekä langaton lataus. iPhone X on kolmikosta kuitenkin huomattavasti kiinnostavampi. Puhelimessa tulee todennäköisesti olemaan 5,8 tuuman OLED-näyttö, joka kattaa lähes koko puhelimen etuosan.

Apple järjestää 12. syyskuuta suuren julkaisutilaisuuden, jossa yhtiön odotetaan julkaisevan seuraavan sukupolven iPhone-puhelimet yhdessä päivitetyn Apple Watchin, Apple TV:n ja iOS-käyttöjärjestelmän.

Lähde: 9TO5Mac

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple