SamsungYleinen

Tulevat Galaxy Buds 3- ja Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet esillä live-vuotokuvissa

Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Samsung julkistanee ensi viikon keskiviikkona uudet Galaxy Buds 3 -kuulokket, jotka ovat seuraajat vuoden 2021 Galaxy Buds 2 -kuulokkeille. Kuulokkeet ovat aiemmin olleet esillä väitetyissä vuotokuvissa ja nyt kuvien todenperäisyydelle on saatu vahvistusta livekuvien muodossa.  

Myös kuulokkeiden pakkaus on vuotanut ja vuodosta käy ilmi esimerkiksi kuulokkeiden musta ja valkoinen värivaihtoehto. Kuvat ovat peräisin IceUniverse-nimiseltä X-käyttäjältä, joka on tunnettu erityisesti Samsungiin liittyvistä vuodoista. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on muuttamassa Galay Buds 3 Pro -kuulokkeiden muotoilua radikaalisti, sillä yhtiö siirtyy tutusta Samsungille ominaisesta muotoilusta varrelliseen ratkaisuun, joka on markkinoilla nykypäivänä hyvin yleinen muotokieli.  

Samsungin varret ovat kilpailijoihin verrattuna hyvin kulmikkaat, jonka uskotaan erottavan kuulokkeet useiden kilpailijoiden varrellisista kuulokevaihtoehdoista. Kuulokkeiden kotelo on pyöreähkö ja yksityskohtana kotelossa nähdään läpinäkyvä kansi. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutoin kotelo on hyvin geneerisen oloinen. Siitä löytyy USB-C-liitin ja luultavasti kotelon akun varaustason kertova LED-valo.  

Teknisesti Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet on varustettu aktiivisella taustamelunvaimennuksella, 2-suuntaisilla kaiuttimilla ja Bluetooth 5.4 -yhteydellä. Kuulokkeista löytyisi IP57-luokitus roiskeita ja pölyä vastaan. Toistoaikaa kuulokkeille luvataan tässä vaiheessa yhteensä 30 tuntia, kun kotelon akun koko olisi  500 milliampeerituntia. 

Galaxy Buds 3 -kuulokkeet eroavat kalliimmista Buds 3 Pro -malleista tulpattomalla toteutuksella.

Samsung Galaxy Buds 3

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung järjestää Galaxy Unpacked –tapahtuman 10. heinäkuuta. Tilaisuudessa nähdään Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimet, Galaxy Watch 7 -älykellot ja odotettu Galaxy Ring -älysormus. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung