Pure ElectricYleinen

Pure Electric julkisti yhteistyössä McLarenin kanssa sähköpotkulaudan ikonisessa papaijan oranssissa värissä

Pure x McLaren Special Edition

Muistatko vielä Pure Electricin? Kyseinen yritys ilmestyi viime kesänä Suomen sähköpotkulautamarkkinoille ryminällä luvaten mullistavansa potkulautojen turvallisuuden. Puren taustalla on formulakuski Lando Norrisin isä, Adam Norris. Tällä viikolla yritys on kertonut laajemmasta yhteistyöstä McLarenin kanssa julkaistessaan kaksi uutta sävyä nykyisestä potkulaudastaan.

Uudet Pure x McLaren Special Edition -potkulaudat perustuvat jo markkinoilla olevana Pure Advance+ -malliin. Uutta potkulaudoissa on väri, sillä tarjolla on McLarenin ikoninen papaijanoranssi sekä mustat väritykset. Lisäksi potkulaudoissa on Puren logon rinnalla myös McLarenin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sähköpotkulauta tarjoaa 50 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella, ja siinä on 432 wattitunnin akku. Moottorin huipputeho on 710 wattia ja painoa potkulaudalla on reilut 16 kilogrammaa. Pure on tehnyt laitteesta myös IP65-luokitellun, eli se kestää tietyn määrän vettä. Potkulaudan erikoisuus on eteenpäin suunnattu ajoasento, joka tekee käyttämisestä turvallisempaa. Turvallisuutta tuo myös 10 tuuman kokoiset renkaat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puren mukaan uudet erikoisversiot ovat saatavilla 4. heinäkuuta alkaen papaijanoranssina ja mustana väriversiona Puren omilta verkkosivuilta maailmanlaajuisesti. Muun muassa Briteissä sähköpotkulaudan hinta on 899 puntaa, joka on suoraan muunnettuna noin 1060 euroa. Toistaiseksi ei ole vahvistusta sille, tulevatko uutuusversiot myyntiin myös suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

SuomiMobiilissa testattiin viime kesänä Pure Electric Advance -sähköpotkulauta, jonka arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: Pure Electric

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Pure Electric