OnePlusYleinen

OnePlus paljasti: 16. heinäkuuta esitellään OnePlus Nord 4, Pad 2, Watch 2R sekä Nord Buds 3 Pro

OnePlussan tulevan lanseerauksen vihjailukuva.

OnePlus vahvisti jo aikaisemmin tällä viikolla 16. heinäkuuta Milanossa järjestettävän kesän suurimman lanseeraustilaisuuden. Vielä tuolloin yhtiö ei paljastanut julkaistavia tuotteita, mutta tänään OnePlus kertoo luvassa olevan peräti neljä uutuuslaitetta.

Uusien tuotteiden lanseeraus lähetetään suorana OnePlussan sivuilla sekä YouTubessa. Tilaisuus käynnistyy 16. heinäkuuta kello 16.00 Suomen aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden kohokohtana on nähtävästi OnePlus Nord 4, jonka OnePlus on vahvistanut olevan ensimmäinen metallinen 5G-älypuhelin. Lisäksi Nord-mallisto laajenee uusilla OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokeilla. Kuulokkeista OnePlus on kertonut sen verran, että ne ovat edulliset langattomat kuulokkeet.

Tilaisuudessa nähdään myös muita tuotteita, joita ovat uuden sukupolven OnePlus Pad 2 -tabletti sekä uusi OnePlus Watch 2R -älykello. Tabletin luvataan olevan uusi lippulaivatason laite, jonka lisäksi älykellossa luvataan olevan WearOS-käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudesta OnePlus Nord 4 -puhelimesta on vuotanut jo useaan kertaan kuvia sekä tietoja. Tarkemmin niihin voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

OnePlus Pad 2 -tabletista ei ole nähty paljoa huhuja, mutta OnePlus julkisti aikaisemmin Kiinassa jo OnePlus Pad Pro -tabletin. Nämä kaksi laitetta voisivat hyvinkin olla samanlaisia. OnePlus Watch 2R -älykellosta ei ole kuultu myöskään tarkempia huhuja, mutta Kiinassa esiteltiin hiljattain OnePlus Watch 2 eSIM-versio, joten kelloissa voisi olla jotain yhteistä.

Tarkempia tietoja tulevista tuotteista saadaan todennäköisesti vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus