OnePlusYleinen

Tulevien OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden tekniset tiedot vuodon kohteena – julkaisuaikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa

OnePlus julkaisi ensimmäiset huippuluokkaan sijoittuvat Buds Pro -kuulokkeet hieman päälle vuosi sitten. Myös Suomessa myyntiin saapuneet kuulokkeet olivat ensi kertaa varustettu muun muassa aktiivisella taustamelun vaimennuksella ja kuulokkeiden ulkonäköön oli panostettu aiempaa enemmän.

Nyt Pricebabadaily-niminen sivusto on saanut käsiinsä tietoja toisen sukupolven OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista, jotka olisivat seuraaja alkuperäisille OnePlus Buds Pro -kuulokkeille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet on varustettu sekä 11 että 6 millimetrin elementeillä. Toteutus olisi samanlainen kuin on aiemmin nähty Oppon Enco X2 -kuulokkeissa. Kuulokkeiden vastameluominaisuus kykenee tietojen mukaan estämään ääntä 45 desibeliin asti ja kuulokkeet tukevat adaptiivista taustamelunvaimennusta, jonka ansiosta kuulokkeet säätävät taustamelua ympäristön äänien perusteella sopivaksi.

Kuulokkeista löytynee tuki LDHC 4.0 -äänikoodikkia. Molemmissa kuulokkeissa on kolme mikrofonia, joilla pyritään saamaan aiempaa parempi kuuluvuus puheluihin. Kuulokkeiden yhteyksistä vastaa Pricebabadailyn mukaan Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeissa on sivuston mukaan matala 69 millisekunnin latenssi ja IP55-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pricebaban saamissa tiedoissa kuulokkeiden akunkestoksi vastamelu päällä veikataan kuutta tuntia yhdellä latauksella, jonka lisäksi kotelon avulla virtaa kuulokkeisiin riittää 22 tunnin verran. Ilman vastamelua kuulokkeiden akunkestoksi veikataan 9 tuntia yhdellä latauksella, jonka lisäksi kotelosta riittäisi virtaa jopa 38 tunnin verran.

Latauskoteloa kyetään lataamaan sekä langallisesti että langattomasti. 10 minuutin latauksella kuulokkeisiin on mahdollista saada jopa 10 tuntia kuunteluaikaa. Puolestaan, kun kuulokkeita ladataan kotelossa 10 minuuttia, kyetään kuulokkeita käyttämään noin kolmen tunnin verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä ei ole tiedossa, milloin OnePlus olisi julkaisemassa uudet OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Hintataso tulee pysymään samassa edeltäjien kanssa, jotka maksoivat Suomessa 149 euroa. Värivaihtoehdoiksi kuulokkeille olisi tulossa alkuperäisten valkoisen ja mustan lisäksi uusi vihreä väri.

Lähde: Pricebaba Daily

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus