NothingYleinen

Nothing julkisti uudet Nothing Ear ja Nothing Ear (a) -kuulokkeet 159 ja 119 euron hinnalla – Tällaisia ne ovat

Nothing Ear (a)

Nothing on tänään esitellyt kahdet uudet kuulokkeet, jotka kantavat nimiä Nothing Ear ja Nothing Ear (a). Nothing Ear on suora seuraaja viime vuoden Nothing Ear (2) -kuulokkeille, mutta tällä kertaa on luovuttu mallinumerosta. Nothing Ear (a) on vastaavasti edullisempi laite karsitummilla ominaisuuksilla.

Tuotenumeroista luopumista Nothing perustelee keskittymisellä tuotteen ja käyttäjäkokemuksen ympärille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear

Nothing Ear tuo mukanaan päivityksiä, jotka parantavat äänenlaatua. Mukana on edelleen tuttu läpinäkyvä muotoilu niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. Nothing Ear esiteltiin kahdessa värissä, jotka ovat valkoinen sekä musta.

Kuulokkeissa on kustomoitu 11 mm dynaaminen elementti, jonka luvataan takaavan aidon ja selkeän äänen. Mukana on muun muassa uusi keraaminen diafragma, jota ei vielä edeltäjissä ollut. Nothing on parantanut kaksikammioista suunnittelua lisäämällä kaksi ylimääräistä venttiiliä parantaakseen ilmavirtausta minkä luvataan tuottavan selvemmän äänen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear

Nothing Ear tukee LDHC 5.0- ja LDAC-koodekkeja korkearesoluutioiselle Bluetooth-suoratoistolle. Nothingin edistynyt taajuuskorjain tarjoaa enemmän räätälöintimahdollisuuksia yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän avulla Nothing X -sovelluksessa.

Nothing Ear tuo mukanaan myös toiseksi kehittyneimmän melunvaimennuksen. Uusi ANC-algoritmi lisää melunvaimennusta tarkastelemalla äänivuotoja. Kuulokkeet ottavat myös huomioon taustahäiriöt Adaptive ANC:n avulla, joka automaattisesti soveltaa yhtä kolmesta melunvaimennustasosta: korkea, keskitaso ja matala. 45 desibelin voimakkuudella Ear tarjoaa lähes kaksi kertaa enemmän melunvaimennusta kuin Ear (2).

Myös akunkestoa on parannettu, sillä Nothing Ear tarjoaa nyt 25 prosenttia paremman akunkeston kuin Ear (2). Akunkesto on jopa 40,5 tuntia latauskotelon kanssa tai 8,5 tuntia kuulokkeilla ilman melunvaimennusta. Nothing Ear tukee pikalatausta, ja latauskoteloa voidaan ladata USB-C-liittimen kautta tai 2,5 watin teholla langattomasti. Pikalatauksella 10 minuutissa saadaan kymmeneksi tunniksi akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear

Ear-kuulokkeissa on myös Nothingin Clear Voice -tekniikka, jossa on uusi mikrofonimuotoilu, joka vähentää häiriöitä puhuttaessa puheluita. Lisäksi Earin järjestelmään on lisätty ylimääräinen ilmatie, joka tarjoaa selkeämmän reitin äänelle, vähentäen häiriöitä 60 prosentilla verrattuna Ear (2) -malliin. Käyttäjät voivat vaihtaa laitteiden välillä saumattomasti reaaliajassa Dual Connection -ominaisuudella.

Low Lag Mode -tilassa kuulokkeet voivat vähentää äänen viivettä, mikä mahdollistaa esimerkiksi saumattoman pelaamisen. Puristusohjaus on myös saatavilla, jonka avulla voi ohittaa kappaleita, vaihtaa melunvaimennustilojen välillä ja säätää äänenvoimakkuutta.

Nothing Ear -kuulokkeet tulevat myyntiin 159 euron suositushintaan. Ennakkotilaus alkaa tänään 18. huhtikuuta ja toimitukset käynnistyvät 22. huhtikuuta.

Nothing Ear (a)

Nothing Ear (a) tarjoaa karsitumman kokonaisuuden, unohtamatta tärkeimpiä ominaisuuksia. Kuulokkeissa itsessään on tuttu muotoilu, mutta latauskotelo on saanut uuden ilmeen. Nothing Ear (a) tarjoilee edelleen läpinäkyvän toteutuksen. Värit ovat tutut musta ja valkoinen, joiden rinnalle esiteltiin myös uusi keltainen väriversio.

Kuulokkeissa on dynaamiset kaiutinelementit, jotka tuovat mukanaan vahvan bassotoiston. Kuulokkeissa on tuki Hi-Res Audiolle, joka takaa huipputason äänen Bluetoothin ylitse. Mukana on myös tuki LDAC-koodekille. Melunvaimennus on myös tuettuna aina 45 desibeliin asti.

Nothing Ear (a)

Akunkesto on 46 milliampeeritunnin akkujen varassa, jonka lisäksi latauskotelossa on 500 milliampeeritunnin akku. Akunkesto latauskotelon kanssa on 42,5 tuntia. Tuettuna on pikalataus, joka takaa 10 minuutissa virtaa 10 tunniksi.

Kuten kalliimmissakin malleissa, niin Ear (a):n Low Lag Mode vähentää äänen viivettä verrattuna normaaliin käyttöön saumattoman pelaamisen mahdollistamiseksi. Puristusohjaus on käytettävissä kappaleiden ohittamiseen, melunvaimennustilojen välillä vaihtamiseen ja äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Nothing Ear (a) -kuulokkeet tulevat myyntiin 119 euron suositushintaan. Ennakkotilaus alkaa tänään 18. huhtikuuta ja toimitukset käynnistyvät 22. huhtikuuta.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing