Tulossa “OnePlus 3 mini” pienellä 4,6 tuuman näytöllä?

1

Näyttökuva (36)OnePlussan huhuttiin julkaisevan aiemmin OnePlus 2 mini -mallin, josta löytyisi luonnollisesti pienempi näyttö, kuin alkuperäisestä OnePlus 2 -puhelimesta. Kyseistä laitetta ei kuitenkaan koskaan julkaistu, vaan markkinoille saapui OnePlus X, joka tarkosi OnePlus One -mallin tekniikan pienemmässä koossa.

Jos uusi GFXBenchin listaus pitää paikkansa, niin OnePlus suunnittelee mahdollisesti pienempää versiota OnePlus 3 -mallista. Listauksen mukaan vielä tuntemattomasta laitteesta löytyisi 4,6 tuuman FullHD -tasoinen näyttö sekä täysin samat tekniset tiedot, jotka ovat myös OnePus 3 -puhelimessa.

GFXBenchin listauksessa voi kuitenkin alla vain virhe, sillä OnePlus tuskin julkaisee pienempää puhelinta, koska yhtiö on ilmoittanut keskittyvänsä vain todellisiin lippulaivapuhelimiin.

Lähde: GFXBench

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

  • Ari Kukkonen

    ” OnePlus tuskin julkaisee pienempää puhelinta, koska yhtiö on ilmoittanut keskittyvänsä vain todellisiin lippulaivapuhelimiin.” Miksi lippulaivamallissa pitää olla jättimäinen ruutu? Moni haluaa tehokkaan laitteen käteen sopivassa koossa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: