MotorolaYleinen

Tunnettu vuotaja: Motorolalta tulossa ensi vuonna kaksi taittuvanäyttöistä Razr-puhelinta

Motorola Razr 2022

Motorola julkaisi vastikään uuden taittuvanäyttöisen Razr 2022 -puhelimen Kiinan markkinoille. Mallin maailmanlaajuinen julkaisu ei välttämättä ole tässä vaiheessa enää kaukana. Nyt vuodon kohteena on kuitenkin jo ensi vuonna julki tulevia taittuvanäyttöisiä Motorola Razr -puhelimia.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut, että ensi vuoden Razr-mallit tunnetaan tässä vaiheessa koodinimillä ”Juno” ja ”Venus”. Blassin mukaan vielä tämän vuoden puolella globaalisti nähtävä Razr 2022 tunnettaisiin koodinimellä ”Maven”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisten tietojen osalta koodinimi Juno voisi saada sisuksiinsa Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin ja 144 hertsin virkistystaajuuteen yltävän näyttöpaneelin. Tällä hetkellä Venus-koodinimellisestä Razr-puhelimesta ei ole vuotanut teknisiä tietoja.

Taittuvanäyttöisten Razr-mallien lisäksi ensivuodeksi Motorolalta odotetaan perinteisempiäkin älypuhelimia, jotka kulkevat tällä hetkellä koodinimillä ”Bronco” ja ”Canyon”. Puhelimet tunnettanee markkinoilla nimillä Motorola Edge 40 ja Edge 40 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämänhetkisten tietojen mukaan Motorola Edge 40 voisi saada sisäänsä joko Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1- tai tulevan Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Puhelimessa on Full HD+ -tason näyttö ja 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Pääkameran tarkkuus olisi 50 megapikseliä ja pääkameran rinnalla olisi 13 megapikelin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Motorola Edge 40 Pro -puhelimen odotetaan saapuvan markkinoille varustettuna 165 hertsin virkistystaajuuteen yltävällä paneelilla ja Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä. Puhelin voi saada jopa 60 megapikelin selfiekameran, kun takaa löytyisi kaksi 50 megapikselin kameraa, joista toinen olisi ultralaajakulmakamera. Näiden rinnalla olisi vielä 12 megapikselin telekamera.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola