AndroidHuawei

Tuntematon Huawei puhelin esiintyy TENAA:n kuvissa

huawei-18-10Huawei tulee pitämään parin viikon päästä lehdistötilaisuuden, jossa tullaan julkaisemaan uusi Mate 9 -lippulaivapuhelin, joka tiettävästi ei ole tulossa ainakaan ensimmäisten maiden joukossa Suomeen myyntiin. Huaweilla saattaa olla Mate 9:n rinnalla julkaistavaksi myös muita puhelimia, mutta pääpainon uskotaan olevan juuri kalliimmissa huippupuhelimissa.

Kiinan televiranomainen Tenaa on paljastanut uuden puhelimen, joka tarjoaa varsin vaatimattomat tekniset tiedot. Puhelimen mallinumero on DIG-AL00 ja joidenkin huhujen mukaan laite saattaisi kantaa nimeä Huawei Enjoy 6 tai Enjoy 6s. Tenaa on listannut sivuillensa varsin kattavasti laitteen tekniset tiedot. Puhelimesta löytyy 5 tuuman HD-näyttö, joka perustuu IPS-teknologiaan, kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri sekä 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteesta löytyy 32 gigatavua ja sitä on mahdollista laajentaa jopa 128 gigatavun muistikortilla.

Puhelimesta pitäisi löytyä 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin etukamera. Tenaan mukaan laitteesta löytyy 2920 milliampeeritunnin akku. Voit tarkastella laitetta Tenaan sivuilta (kiinaksi). Puhelimen julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi tiedetä mitään, mutta luultavasti laite julkaistaan aluksi Kiinassa, jonka jälkeen se saapuu muille markkinoille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android