HMDNokiaYleinen

Tuntematon Nokia-puhelin esillä tuoreimmassa James Bond -elokuvassa – jopa Nokia-puhelinpomo innoissaan

Tuntematon Nokia-puhelin kuvan vasemmassa alakulmassa.

Nokia-puhelimista vastaava suomalainen HMD Global on jo aikaisemmin vahvistanut yhteistyösopimuksen tuoreimman James Bond No time to die -elokuvan kanssa. Elokuvassa tullaan näkemään ainakin Nokia 5.3- ja Nokia 8.3 5G -älypuhelimet, mutta nähtävästi myöskin vielä julkaisematon Nokia-puhelin. Tuorein James Bond -elokuva piti julkaista jo keväällä, mutta koronaviruspandemian takia ensi-ilta päätettiin siirtää vuoden 2020 lopulle.

HMD Global on nähtävästi julkaisemassa ennen elokuvan julkaisemista vielä uuden Nokia-älypuhelimen, sillä tuntematon Nokia-puhelin on nähty kuvissa James Bond -elokuvan kulisseissa. Kuvat ovat peräisin prinssi Charlesin vierailulta tulevan elokuvan kuvauspaikalta. Kuvan aitoutta tuskin tarvitsee epäillä, eikä kyseessä ole mikään jo julkaistu Nokia-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa puhelimen muotoilu muistuttaa vahvasti Nokia 5.3- ja Nokia 8.3 -puhelimia, sillä takaosassa on nähtävillä pyöreä kamera-alue. Vaikka kuvat ovatkin varsin suttuisia, niin joitakin yksityiskohtia on havaittavissa. Kamera-alueen alareunassa nähdään LED-salamavalo. Kyseessä voi olla mahdollisesti Nokia 7.3 -puhelimen prototyyppi, mutta myöskin kyseessä saattaa olla tuleva Nokia-huippupuhelin. Toki on myös mahdollista, että kuvissa nähdään jonkinlainen jo julkaistun Nokia-puhelimen prototyyppi, jota on käytetty tulevan James Bond -elokuvan kuvauksissa.

Vaikka kyseessä voikin olla jokin julkaisematon Nokia-puhelin, niin suurella todennäköisyydellä kyseessä on vain prototyyppilaite. Prinssi Charles vierailu elokuvan kulisseissa tapahtui kesäkuussa 2019, eli reilusti yli vuosi sitten. Vuoden sisällä kuvissa nähtävä puhelin olisi varmasti jo julkaistu. Twitterissä Nokia-tiedoistaan tunnettu Nokia anew -käyttäjä kertoo kyseessä olevan Nokia 7.3 -puhelimen prototyyppi, joten laitteesta on hyvin ristiriitaisia tietoja, vaikka aikajänne kuvien ottamisen sekä laitteiden odotetun kehitysajan kanssa eivät täsmääkään. Nokia 7.3 -puhelimen julkaisua odotetaan kuitenkin syyskuussa 2020.

Lisää vettä myllyyn on laittanut myöskin Nokia-puhelinpomo Juho Sarvikas, joka on kommentoinut Nokiamob.net -sivuston uutista. Sarvikas on kertonut olevansa innoissaan, eikä malta odottaa. Sarvikkaan kommentin perusteella kyse saattaa olla toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta, mutta valitettavasti twiitti ei kuitenkaan mitään vahvista. Sarvikkaan twiitti on nähtävillä alapuolelta.


Lähde: Nokiamob.net, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

 1. Nokia pomo on nyt kaikesta erittäin innostunut, kun on kyse heidän tuotteesta…liiallista hypetystä, joka koituu vielä tappioksi.😕
  Kannattaisi Sarvikkaan pitää vielä matalaa profiilia ja jalat maassa!.

  1. Jaha.Taas yksi suomalainen joka maksaisi 100 ettei naapuri saa viittäkymppiä. Kyllä sevaan on hienoa että ainoa eurooppalainen puhelin on suomalaisyhtiön ja Bondista tulee hyvää mainosta. No te kommunistit tietty kuolaatte huiwei puolueluurin perään…kun halvalla se ei niin väliä onko tärkeimpiä toimintoja.

   1. Taitaa omistuspohjaltaan ainoa eurooppalainen puhelinmerkki olla Fairphone.

    1. Siis kun puhutaan täysin eurooppalaisesta. Toki toivon silti menestystä hmd:lle.

 2. Investoida: puhuu läpi päähänsä kuin alkaa puhua ” te kommunistit tietty kuolaatte huiwein puolueluurin perään”.
  Entäs Oppo, OnePlus, ZTE, ja parikymmentä muuta Kiinalais luuria?
  Hyvin on Trumpin ja Pompeon propaganda upponut ihmisen päähän jolle itsenäinen ajattelu on vierasta. LOL.

 3. Näyttää jälleen Lenovo moto kopiolta pitkästä aikaa ..

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD