SamsungYleinen

Samsung Galaxy S20 Fan Edition esillä uusissa vuotokuvissa – tämä kaikki edullisemmasta huippupuhelimesta tiedetään nyt

Samsungilta on odotettu uutta edullisempaa Galaxy S20 -malliston jäsentä, joka kantaisi nimeä Galaxy S20 Fan Edition tai yksinkertaisemmin Galaxy S20 FE. Uuden edullisemman puhelimen julkaisua odotetaan vielä myöhemmin tänä vuonna, mutta Samsung ei ole itse vahvistanut asiaa millään tavalla. Nyt tunnettu vuotaja Onleaks on julkaissut 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia tulevasta puhelimesta.

Ulkoisesti Galaxy S20 Fan Edition muistuttaa hyvin vahvasti jo markkinoilla olevaa Galaxy S20 -perusmallia. Puhelimessa on tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on tuttu etukamerareikä. Näyttöä kiertävät kehykset ovat varsin minimoinut, mutta alareunassa on hieman paksumpi musta kaistale. Tietojen mukaan näyttö olisi noin 6,4 tuuman suuruinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, yksi mikrofoni sekä LED-salamavalo. Galaxy S20 Fan Editionin kehys on valmistettu kiiltävästä alumiinista, kun taasen takaosa on suurella todennäköisyydellä mattapintaista muovia. Laitteen oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin sekä kaiutin. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 161 x 73 x 8 millimetriä.

Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy S20 Fan Edition saattaisi olla varusteltuna Qualcommin Snapdragon 865 -järjestelmäpiirillä, johon on yhdistettynä myös 5G-modeemi. RAM-muistia puhelimeen odotetaan 6 tai 8 gigatavua, mutta sisäistä tallennustilaa on korkeintaan 512 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä tiedetään toimivan Android 10, jonka päällä hyrrää One UI 2.5 -käyttöliittymä. Akunkeston pitäisi olla 4500 milliampeeritunnin varassa.

Takaosan kameran on arveltu koostuvan 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 3x optiseen zoomaukseen kykenevästä 8 megapikselin telekamerasta. Etuosassa on huhujen mukaan 32 megapikselin selfiekamera. Galaxy S20 Fan Edition -puhelimeen odotetaan myös 120 hertsin näyttöä sekä IP68-luokituksen mukaista pölyn- ja vedenkestävyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung voisi Galaxy S20 Fan Edition -puhelimen julkaista. Odotuksien mukaan laite olisi tulossa tarjolle tyylikkäissä väriversioina, joita ovat muun muassa punainen, valkoinen, vihreä ja oranssi.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. ”Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy S20 Fan Edition saattaisi olla varusteltuna Qualcommin Snapdragon 865 -järjestelmäpiirillä”

    Samsung toi kylläkin markkinoille Samsung Galaxy S20 -päämallit Samsung Exynos 990 -suorittimella Euroopassa, joten vuotaneissa tiedoissa vaikkaillaan myös samaa suoritinta tuohon Galaxy S20 Fan Editioniin, mikä tuntuu todennäköiseltä myös siksi että Snapdragon 865 on hitusen tehokkaampi, kuin Exynos 990, joka tosin on liki samaa teholuokkaa, joten miksi Samsung varustaisi huokeimman version hitusen paremmalla suorittimella.

    Saa sitte nähdä myös, miten tuolloin julkaisun aikaan tuon Galaxy S20 Fan Editionin hintakehitys tulee menemään, sillä nythän jo Samsung Galaxy S51 5G:n hinta on tipahtanut alle 400 euron (siinä on tosin Snapdrago 765G:n luokkaa oleva Exynos 980 -suoritin, eikä takana telekameraa, mutta muuten paljolti samaa ja kuulokeliitäntäkin, mikä tuosta Galaxy S20 Fan Editionista mallinnoskuvien perusteella tuntuu uupuvan).

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung