Ultimate EarsYleinen

Ultimate Ears julkisti uuden vedenkestävän ja kookkaan EPICBOOM-kaiuttimen 379 euron hinnalla

Ultimate Ears EPICBOOM

Logitechin omistama Ultimate Ears on julkistanut vedessä kelluvan EPICBOOM-kaiuttimen, jossa on keskitytty musiikin rinnalla myös ympäristöarvoihin.

Huipputason akustiikan ja vahvan bassotoiston ohella langatonta EPICBOOM-kaiutinta kehitettäessä Logitech on kiinnitetty huomiota sen ympäristötekijöihin. Valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Kaiutinpinnoite on kierrätettyä polyesterikangasta ja 59 prosenttia kaiuttimen muoviosista on valmistettu kierrätysmuovista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suunnittelemme tuotteemme asiakkaamme ja heidän elämäntyylinsä mielessämme”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”Asiakkaamme haluavat jyhkeää äänentoistoa helposti kannettavassa muodossa ja juuri tähän tarpeeseen EPICBOOM myös vastaa. Kaiutin toistaa ääntä korkealuokkaisesti Ultimate Earsille ominaisella tavalla ja enemmän kuin riittävällä äänenvoimakkuudella. Olemme innoissamme saadessamme tuotteen osaksi valikoimaamme, sillä se eittämättä on mukana elämää suuremmissa ja eeppisissä hetkissä.”

EPICBOOM-kaiuttimen ovaalimainen tölkkimuotoilun kerrotaan mahdollistavan paremman akustiikan, äänenvoimakkuuden ja selkeyden, jonka tukena on 4,6 tuuman bassoelementti tuomassa syvyyttä alataajuuksiin. Musiikin kuuntelu onnistuu myös vaikka uima-altaassa, sillä IP67-standardin mukaisesti suojattu kaiutin on vesi- ja pölytiivis sekä rakenteeltaan kelluva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskaiutin toistaa ääntä yhdellä latauksella jopa 17 tunnin ajan. Langaton Bluetooth-yhteys toimii 55 metrin etäisyydelle ja on yhteensopiva useimpien Bluetooth-äänilähteiden kanssa. Käyttöönotto on helppoa NFC-yhteensopivien puhelinten kanssa, sillä yhteys puhelimen ja kaiuttimen välillä muodostuu automaattisesti kevyellä kosketuksella. Kaiuttimessa on myös merkkivalo akunvaraukselle ja USB-C-liitäntä lataamista varten.

Uusitulla BOOM-sovelluksella voidaan hallita kaiuttimen taajuuskorjaimen esiasetuksia. Sovelluksen PartyUp-toiminnolla voidaan yhdistää langattomasti useampi Ultimate Ears -kaiutin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ultimate Ears EPICBOOM on nyt saatavilla valkopunaisena ja mustakeltaisena 379 euron hintaan.

Lähde: Logitechin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Ultimate Ears