AppleYleinen

Unohda iPhone 13, uudet kuvat paljastavat jo iPhone 14 -puhelimen ilmeen

Apple iPhone 14

Apple ilmoitti vasta tällä viikolla järjestävänsä ensi viikolla 14. syyskuuta suuren julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan uusia iPhone 13 -malliston huippupuhelimia. Jos kuitenkaan vielä tämän vuoden iPhone-puhelimet eivät innosta, niin ne voidaan nyt jo unohtaa. Tuorein vuoto paljastaa nimittäin ensimmäiset 3D-mallinnukseen pohjautuvat kuvat Applen ensi vuoden iPhone 14 -puhelimista.

Ensimmäiset kuvat ovat peräisin Jon Prosserilta, joka on tunnettu Appleen liittyvistä vuodoista ja tiedoista. Valitettavasti Prosserin kaikki vuodot eivät ole olleet lähelläkään todellisia tai ne ovat olleet jokseenkin virheellisiä, jonka takia nyt vuodettuja mallinnuksia iPhone 14 -puhelimista ei kannata ottaa täytenä totuutena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden vuodon mukaan Apple tulee ensi vuonna tarjoamaan pitkästä aikaa suuremman uudelleensuunnittelun. Viimeksi Apple uudisti puhelinmallistonsa julkaisemalla iPhone X -puhelimen vuonna 2017. Kuvista nähdään, että Apple tulee todennäköisesti luopumaan nykyisissä puhelimissa nähdystä leveästä lovesta näytössä. iPhone 14 -puhelimissa nähtäneen keskitetty etukamerareikä, joka on tuttu jo monista Android-puhelimista. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, missä Applen tuttu Face ID -kasvojentunnistus on, vai luovutaanko tekniikasta.

Vai olla myös mahdollista, että Apple ottaa vihdoin käyttöön näytönalaisen sormenjälkilukijan, eli Touch ID voisi tehdä paluun iPhone-puhelimiin. iPhone 14 -puhelimissa tullaan näkemään myös muita muutoksia, jotka ovat enimmäkseen pieniä hienosäätöjä verrattuna näytön muutoksiin. Nähtävästi rakenne ei tule olemaan ruostumatonta terästä, vaan Apple vaihtaa materiaaliksi vieläkin kestävämmän titaanin.

Kuvista voidaan päätellä myös, että Apple suunnittelee sivussa olevien painikkeiden muuttamista pyöreiksi, kuten ne olivat iPhone 4 -puhelimissa. Nähtävästi Apple tulee myös hieman parantamaan kameroiden asettelua, sillä takaosassa ei ole esillä minkäänlaisia ulkonevia kameroita. Kamerat ovat takaosan tasolla, joten todennäköisesti iPhone 14 -puhelimilla on hieman enemmän paksuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi iPhone 14 -puhelimien teknisistä ominaisuuksista ei ole mitään tietoa, vaan 3D-mallinnukset ovat ainoa, mitä on tällä hetkellä tarjolla. Kaikki tiedot iPhone 14 -puhelimista kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, sillä julkaisuun on edelleen yli vuosi aikaa.

Lähde: Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple