Yleinen

Useita uusia Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin perustuvia pelipuhelimia tulossa – vahvistus Black Shark 4-, Nubia Red Magic 6- ja Lenovo Legion Phone 2 Pro -puhelimille

Snapdragon 888 on Qualcommin tuorein ja tehokkain Android-puhelimille suunnattu 5 nanometrin valmistusprosessiin perustuva järjestelmäpiiri, joka on nähty jo Xiaomi Mi 11 -huippupuhelimessa. Myös lukuisia uusia Snapdragon 888 -huippupuhelimia on luvassa lähikuukausien aikana. Esimerkiksi nyt on saatu vahvistus monille pelipuhelimille, joissa uusi piiri tullaan näkemään.

Muun muassa Lenovo on vahvistanut julkaisevansa pian uuden Legion Phone 2 Pro -puhelimen, jonka avainominaisuus on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Asiasta on kertonut Lenovon Kiinan puhelinliiketoiminnasta vastaava johtaja Chen Jin, jonka mukaan uutuuspuhelimessa on parempi suorituskyky ja äärimmäinen pelikokemus. Muita tietoja Lenovo Legion Phone 2 Prosta ei tiedetä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark on tunnettu pelipuhelimistaan, ja luonnollisesti uusi puhelin on tulossa pian. Kyseessä on Black Shark 4, joka tulee saamaan myös Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Black Shark on myös julkaissut Kiinassa vihjailevan kuvan puhelimestaan, jossa kerrotaan laitteessa olevan 4500 milliampeeritunnin akku sekä tuki 120 watin pikalataukselle. Akun kerrotaan latautuvan tyhjästä täyteen vain 15 minuutissa. Viime vuonna Black Shark 3 -puhelimet julkaistiin maaliskuussa, joten nyt Black Shark 4 saatetaan nähdä jo helmikuun aikana.

Kolmas valmistaja, joka on vahvistanut uuden pelipuhelimen on ZTE. ZTE tulee julkaisemaan myös pian uuden Nubia Red Magic 6 -pelipuhelimen, josta on tänään kerrottu ensimmäisiä teknisiä tietoja. Tulevassa puhelimessa on uusien tietojen perusteella 120 watin pikalataus sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Aikaisempien tietojen mukaan puhelimessa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä mahdollisesti väriä vaihtava takaosa.

Ainakin kolme uutta pelipuhelinta on siis tulossa Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä, mutta toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa. Puhelimet julkaistaan aluksi Kiinassa, mutta Lenovon, Black Sharkin ja ZTE:n pelipuhelimet on yleisesti nähty myös globaalisti myynnissä hieman myöhemmin.

Lähde: Weibo (Chen Jin, kiinaksi), Playfuldroid.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen