SamsungYleinen

Samsung jatkaa yhteistyötä jättisuositun BTS-yhtyeen kanssa Galaxy S21 -puhelimien lanseerauksen yhteydessä

Samsung tulee jatkamaan menestykseksi noussutta yhteistyötään eteläkorealaisen BTS-yhtyeen kanssa myös tulevan älypuhelinlanseerauksen yhteydessä. Samsung tulee järjestämään Unpacked 2021 -julkaisutilaisuuden myöhemmin tällä viikolla, 14. tammikuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Samsung on vahvistanut, että BTS tullaan näkemään julkaisutilaisuuden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ja BTS aloittivat yhteistyönsä viime vuonna Galaxy S20 -malliston kohdalla, ja yhteistyön tuloksena nähtiin muun muassa Galaxy S20+- ja Galaxy Buds -erikoisversiot, joissa oli BTS-henkinen violetti värimaailma sekä kustomoituja toteutuksia. Lisäksi BTS nähtiin vahvasti Galaxy S20 FE -puhelimien markkinoinnissa sekä samalla yhtye promosi vahvasti Samsungin taittuvanäyttöisiä laitteita, kuten Galaxy Z Fold 2- ja Galaxy Z Flip -puhelimia.

Vaikka Samsung ja BTS tulevat jatkamaan yhteistyötään Galaxy S21 -malliston puhelimien kanssa, niin tällä kertaa luvassa ei kuitenkaan todennäköisesti ole erillistä BTS-erikoisversiota. Huhuissa tai vuodoissa ei ole ollut puhetta Galaxy S21 BTS -erikoisversiosta, joten on lupa olettaa, että erillistä violettia erikoisversiota ei ole tulossa tällä viikolla. On kuitenkin mahdollista, että vuoden aikana Samsung ja BTS tulevat julkaisemaan jonkinlaisia erikoisversioita, jotta BTS-fanit pääsevät nauttimaan Samsungin tuotteista hieman kustomoiduilla lisäyksillä.

Lähde: Sammobile.com, Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta mikään mitä turhake Samsung tekee.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung