HMDNokiaYleinen

Uudesta Nokia-älypuhelimesta paljastui ensimmäisiä tietoja – saamassa ainakin 4000 mAh akun

HMD Global on nähtävästi laajentamassa edullisien älypuhelimiensa mallistoa heti alkuvuodesta 2021, sillä nyt FCC on julkaissut nettiin dokumentteja, jotka paljastavat toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen. Kyseessä on TA-1322-mallikoodilla varusteltu Nokia-puhelin, joka on aikaisemmin sertifioitu jo muun muassa Venäjällä.

Kyseinen puhelin on tietojen mukaan mitoiltaan 166 mm korkea sekä 76 mm leveä, joten puhelimessa on todennäköisesti varsin suuri näyttö. FCC paljastaa laitteessa olevan lisäksi kaksois-SIM-tuki, Bluetooth 4.2 -yhteys, Wi-Fi 2.4 GHz sekä mobiiliverkot rajoittuvat 4G-tukeen. Puhelimessa tiedetään olevan myös micro-USB-liitin sekä tuki 5 watin lataukselle. Akun kooksi on dokumenteissa ilmoitettu 4000 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edellä mainittujen tietojen lisäksi FCC on paljastanut kuvia laitteen takaosasta. Kuvat paljastavat laitteessa olevan pyöreä kamera-alue, sormenjälkilukija sekä kaiutin takaosassa. Kamera-alueessa nähdään todennäköisesti kaksi kameraa sekä keskellä yksi LED-salama. Kuvat osoittavat laitteen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä vasemmassa kyljessä nähdään Google Assistant -painike.

Toistaiseksi nyt vuotaneesta TA-1322-puhelimesta ei tiedetä mitään muuta. Kyse on todennäköisesti hyvin edullisesta puhelimesta, joka kuulunee Nokia 1 -sarjaan tai Nokia C -mallistoon. HMD Globalilta odotetaan ensi vuonna edullisien puhelimien rinnalla myös uutta huippuluokan puhelinta sekä uusia keskihintaisia 5G-laitteita.

Lähde: FCC (TA-1322)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD