LGYleinen

Vuotokuvat paljastavat LG Stylo 7 5G -puhelimen kokonaisuudessaan – varusteltu stylus-kynällä

Varsin luotettavista vuodoistaan tunnettu OnLeaks on julkaissut ensimmäisiä kuvia LG:n tulevasta 5G-puhelimesta. Kyseessä kerrotaan olevan LG Stylo 7 5G -mallinimellä kulkeva puhelin, jossa on siis 5G-yhteydet sekä integroitu stylus-kynä. Nyt vuodetut kuvat pohjautuvat CAD-mallinnuksiin, joten ne eivät ole aina täysin paikkaansa pitäviä, mutta paljastavat laitteen ulkoisen toteutuksen.

LG Stylo 7 5G -puhelimen etuosa muistuttaa varsin vahvasti muita keskihintaluokan laitteita, sillä näyttöä kiertää kohtalaiset kehykset, mutta alareunaan on jätetty selvästi paksumpi kaistale. Näytön yläreunaan on tehty myös keskitetysti reikä etukameraa varten. Puhelimen takaosan vasemmassa yläkulmassa on kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös LG:n logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat laitteen oikeassa kyljessä olevan virtapainike, jonka yhteyteen LG on laittanut sormenjälkilukijan. Vasemmassa kyljessä ovat äänenvoimakkuuspainikkeet, Google Assistant -painike sekä SIM-korttiluukku. LG Stylo 7 5G:n alareunassa on perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C-latausliitin, kaiutin sekä integroitu stylus-kynä, joka tulee laitteen sisältä esille.

Tietojen mukaan LG Stylo 7 5G:n näyttö olisi kooltaan noin 6,8 tuumaa ja puhelimen mitat olisivat 170,4 x 77,2 x 8,8 millimetriä. Toistaiseksi laitteen tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole mitään tietoa. LG:n odotetaan julkaisevan nyt vuotaneen puhelimen vuoden 2021 alussa.

Lähde: Voice.com (Steve Hemmerstoffer /OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG