Black SharkYleinen

Uudet Black Shark 5 -sarjan pelipuhelimet julkaistaan 30. maaliskuuta – odotuksissa paljon tehoja ja nopea pikalataus

Black Shark on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden sukupolven pelipuhelimensa maaliskuun lopulla. Kyseessä on Black Shark 5 -tuotemallisto. Julkaisu on vahvistettu brändin virallisella Weibo-tilillä.

Julkaisu tapahtuu jo ensi viikolla 30. maaliskuuta Kiinassa, mutta toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole tietoa. Black Shark saattaa tuoda puhelimet myyntiin globaalisti oman verkkokauppansa kautta myöhemmin, kuten aikaisempinakin vuosina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa on puhuttu kahdesta uudesta puhelimesta, jotka olisivat Black Shark 5 Pro sekä Black Shark 5 RS. Puhelimet ovat läpäisseet aikaisemmin helmikuussa jo Kiinan televiranomaisen Tenaan sertifikaatin, josta laitteiden mallinumeroiden paljastui olevan PAR-A0 ja KTUS-A0.

Molempien tulevien Black Shark 5 -sarjan puhelimien pitäisi saada tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon-järjestelmäpiiristä. Molemmissa puhelimissa pitäisi olla myös 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelimissa pitäisi olla 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan vuotojen mukaan molemmissa 4650 milliampeerituntia ja pikalataus olisi teholtaan jopa 120 wattia. Toisessa puhelimessa on tietojen mukaan 64 megapikselin kolmoiskamera, kun paremmassa versiossa on 108 megapikselin tasoinen pääkamera.

Todennäköisesti tiedot uusista Black Shark 5 -puhelimista tulevat tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark