OnePlusYleinen

Ensimmäinen OnePlus Pad -tabletti julkaistaan pian Euroopassa – huhun mukaan sarjatuotanto jo alkanut

OnePlussalta on odotettu tablettia jo yli vuoden verran, mutta nähtävästi vielä ei toiveita kannata haudata. Huhuissa on aikaisemmin ollut OnePlus Pad -nimeä kantava laite ja nyt tunnettu vuotaja on kertonut hieman lisätietoja tabletin nykytilasta.

Twitterissä tunnettu vuotaja Mukul Sharma on kertonut, että OnePlus Pad -tabletin sarjatuotanto on aloitettu. OnePlussan kerrotaan tuottavan tällä hetkellä erityisesti Euroopan ja Euraasian markkinoille tarkoitettua versiota tabletista. Sharma kertoo, että tabletin julkaisua voidaan odottaa hyvin pian ainakin näillä markkina-alueilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Aikaisemmissa huhuissa OnePlussan on odotettu laajentavan tablettimarkkinoille vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla, eli viimeistään kesäkuussa. Jos sarjatuotanto on todella jo aloitettu, niin OnePlus voisi hyvinkin julkaista ensimmäisen tabletin tulevien kuukausien tai jopa viikkojen aikana. Jo aikaisemmin BBK:n brändeistä muun muassa Realme ja Oppo ovat jo omat tablettinsa julkaisseet, ja pian tabletti on tulossa myös Vivolta. OnePlus on yksi BBK:n brändeistä, joka ei ole vielä tablettia esitellyt.

Raporteissa on myös kerrottu, että OnePlus Pad tultaisiin julkaisemaan tuoreeltaan Googlen uusimmalla Android 12L -käyttöjärjestelmällä. Kyseessä on Googlen pieni päivitys Android 12 -versioon, mutta Android 12L tarjoaa paljon optimointeja suurinäyttöisille Android-laitteille. Android 12L julkaistiin virallisesti vasta muutama viikko sitten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kevään aikana OnePlussalta odotetaan lukuisia uutuustuotteita erityisesti puhelimien osalta. Luvassa on maaliskuun lopulla jo OnePlus 10 Pro -puhelin globaaleille markkinoille, vaikka laite julkaistiin jo tammikuussa Kiinassa. Lisäksi huhuissa ovat pyörineet OnePlus Nord CE 2 Lite ja OnePlus Nord 2T, mutta myös OnePlus 10R. Kesän aikana OnePlussalta on huhuttu myös OnePlus Nord 3 -puhelinta sekä OnePlus 10 Ultra -lippulaivaa. Huhuissa on kuultu myös tietoja OnePlus Bullets Wireless Z2– ja Nord-kuulokkeista sekä OnePlus Nord -älykellosta.

Paljon uutuustuotteita OnePlussalta on siis tulossa lähikuukausina, joten OnePlus Pad sopii vielä hyvin joukkoon.

Lähde: Twitter (Mukul Sharma)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus