Black SharkYleinen

Black Shark 5 -pelipuhelimet esitellään globaaleille markkinoille 8. kesäkuuta

Black Shark 5 -sarja tulossa.

Kiinalainen älypuhelinbrändi Black Shark on vahvistanut julkaisevansa uudet Black Shark 5 -sarjan pelipuhelimet ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla 8. kesäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Kiinassa brändi esitteli jo maaliskuussa kolme puhelinta, jotka olivat Black Shark 5, Black Shark 5 Pro sekä Black Shark 5 RS.

Aluksi puhelimet tulevat saataville ainakin Malesiassa, jossa Black Shark on vahvistanut julkaisevansa puhelimet. Malesiassa esitellään Black Shark 5- ja Black Shark 5 Pro -puhelimet, joten kaikkia kolmea mallia ei olla tuomassa myyntiin Kiinan ulkopuolella. Toistaiseksi ei ole siis varmaa julkaistaanko malliston keskimmäinen jäsen Black Shark 5 RS globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 5 -sarjan puhelimet ovat huippuluokan laitteita, jotka on suunnattu erityisesti mobiilipelaamisesta innostuneille käyttäjille. Black Shark ei ole vielä vahvistanut puhelimien saatavuutta Euroopassa, mutta aikaisemmat mallit ovat olleet saatavilla brändin oman verkkokaupan kautta.

Perusversio saa tehonsa Snapdragon 870 -järjestelmäpiiristä ja pro-versiossa käytetään Qualcommin tehokkaampaa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Molemmissa puhelimissa on kolmoiskamera, joka koostuu Black Shark 5 -mallissa 64 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 2 megapikselin makrokamerasta. Black Shark 5 Pron kamerat ovat 108 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin telemakrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 5 tarjoaa lisäksi 4650 milliampeeritunnin akun ja 120 watin pikalatauksen. Pro-versioon on saatu täysin samanlainen akku ja lataus, jonka avulla onnistuu puhelimen lataus tyhjästä täyteen vain 15 minuutissa.

Tarkemmin Black Shark 5 -sarjan puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Facebook (Black Shark Malaysia)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark