TCLYleinen

Uudet keskihintaiset TCL 10 Plus- ja TCL 10 SE -puhelimet julkaistiin Venäjällä

TCL 10 Plus

TCL on julkaissut Venäjällä kaksi uutta keskihintaluokan älypuhelinta, jotka ovat TCL 10 Plus sekä TCL 10 SE. Uutuuspuhelimet jatkavat aikaisemmin julkaistua TCL 10 -tuoteperhettä, joka on koostunut jo TCL 10 Pro-, TCL 10 5G- ja TCL 10L -puhelimista. Molemmat nyt julkaistut uutuuspuhelimet tarjoavat mielenkiintoisia ominaisuuksia, mutta ei kuitenkaan mitään kovin yllättävää.

Uusi TCL 10 Plus on kaksikosta hieman paremmin varusteltu, sillä siinä on muun muassa kaartuva AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Näytön koko on 6,53 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. TCL 10 Plussan tehoista on vastaamassa Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on versiosta riippuen joko 64, 128 tai 256 gigatavua. Puhelimessa on myös tuki microSD-muistikorttipaikalle.

Laitteen takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on yksi 16 megapikselin selfiekamera. Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa 4500 milliampeeritunnin akku, Quick Charge 3.0 -pikalataus, kuulokeliitin, NFC sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL 10 SE

TCL 10 SE on vaatimattomampi uutuuspuhelin, sillä se on selvästi heikommilla teknisillä ominaisuuksilla varusteltu. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua, mutta sitä on mahdollista laajentaa muistikortin avulla.

Puhelimessa on 6,52 tuuman suuruinen LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on tuttu pisaramainen loviratkaisu, johon on sijoitettu 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Takaosan kolmoiskamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

TCL 10 SE:n muita ominaisuuksia ovat 4000 milliampeeritunnin akku, 15 watin pikalataus, NFC sekä kuulokeliitin. Puhelimeen on saatu myös perinteikäs sormenjälkilukija, joka on sijoitettu laitteen takaosaan. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10.

Lähde: Mobile-review.com (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL