SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab S7+ -huipputabletista uutta tietoa – saamassa jopa 45 watin pikalatauksen

Samsung tulee julkaisemaan todennäköisesti jo lähiaikoina uudet Galaxy Tab S7 -malliston Android-huipputabletit. Nyt luotettavista lähteistä on vuodettu tietoja erityisesti kalliimman Galaxy Tab S7+ -tabletin osalta.

Sammobile.com -sivuston tietojen mukaan Galaxy Tab S7+ -tablettiin tultaisiin saamaan Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, jonka Qualcomm julkaisi eilen. Kyseessä pitäisi olla myös Samsungin ensimmäinen globaaleille markkinoille suunnattu 5G-yhteyksillä varusteltu tabletti, joka tukee sub-6GHz -5G-verkkoja. Tablettiin on lupa odottaa myös suurta 12,4 tuuman Super AMOLED -näyttöä, jossa on 2800 x 1752 pikselin tarkkuus sekä tuki S Pen -kynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia tablettiin tulee tietojen mukaan 6 tai 8 gigatavua, ja vastaavasti sisäistä tallennustilaa on tulossa 128 tai 256 gigatavua. Jo aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Tab S7+ saattaisi saada jopa 10090 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata huimalla 45 watin pikalatauksella. Aikaisemmin tabletista on vuodettu jo kuvia, joista paljastuu takaosan kaksoiskamera. Kameroiden tarkkuuden pitäisi olla 13 ja 5 megapikseliä, kun taasen etuosassa odotetaan olevan 8 megapikselin kamera.

Luonnollisesti Samsung tulee hyödyntämään Galaxy Tab S7+ -tabletissa Android 10 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää One UI 2.5 -käyttöliittymä. Raporttien mukaan tabletti olisi saamassa myös näytönalaisen sormenjälkilukijan, mutta muita tietoja laitteesta ei ole vielä suuremmin vuotanut.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Tab S7 -tabletit viimeistään 5. elokuuta yhdessä Galaxy Note20 -huippupuhelimien kanssa, mutta julkaisu saattaa tapahtua jo heinäkuun aikanakin.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Taas yks ylikallis Samsungin turhake.

  2. Eipä tuossa ainakaan mainita kirrätysmateriaalin käytöstä, eikä itse latautuvuudesta valo/heiluri, saatikka korjattavuudesta/osan vaidettavuudesta. Tai mistä on metallit louhittu.

  3. Niinpä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung