SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin ”pavut” – Galaxy Buds Live -kuulokkeet tulossa ainakin kolmessa värissä

Samsungilta on huhuiltu jo aikaisemminkin pavuilta muistuttavia langattomia nappikuulokkeita, ja nyt nähtävästi Samsung olisi valmis julkaisemaan kuulokkeet hyvin pian. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tarkkoja tuotekuvia kuulokkeista, joiden virallinen markkinointinimi on todennäköisesti Samsung Galaxy Buds Live.

Tulevat kuulokkeet ovat tulossa nähtävästi kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen sekä pronssi. Samsungin odotetaan julkaisevan piakkoin myös Galaxy Note20- ja Galaxy Z Flip 5G -puhelimet, joiden päävärinä toimii pronssi. Ulkoisesti kuulokkeet ovat selvästi erilaiset kuin aikaisemmat Samsungin kuulokkeet, sillä ne muistuttavat papuja. Kuulokkeiden mukana on neliömäinen latauskotelo, johon kuulokkeet on helppo asettaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeisiin on odotuksien mukaan tulossa tuki ainakin aktiiviselle taustamelunvaimennukselle, mutta valitettavasti kovin paljoa kuulokkeiden tarkemmista ominaisuuksista ei ole tietoa. Joidenkin raporttien mukaan Galaxy Buds Live -kuulokkeiden julkaisua odotetaan 22. heinäkuuta. Hinnoittelultaan erikoisennäköisien kuulokkeiden pitäisi olla alle 150 dollaria.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Onpa rumat. No ne onkin Samsungin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung