HMDNokiaYleinen

Uudet Nokia-älypuhelimet saapuvat Suomeen ensimmäisenä

Nokia 6

HMD Global Oy järjesti tänään medialle tilaisuuden, jossa paljastettiin uusien Nokia-puhelimien saapuminen Suomen markkinoille. HMD Globalin mukaan Suomi tulee saamaan Nokia 6, Nokia 5 ja Nokia 3 -puhelimet jo kesäkuun aikana. Halvin, eli Nokia 3 saapuu myyntiin jo viikon päästä 13. kesäkuuta 149 euron hintaan. Nokia 5 ja Nokia 6 seuraavat pian perässä ja myynnin kerrottiin alkavan 20. kesäkuuta. Nokia 5 maksaa Suomessa 199 euroa ja Nokia 6 taasen 249 euroa.

Toistaiseksi ei paljastettu rajoitetusti saataville tulevan Nokia 6 Arte Black Limited Edition -mallin saatavuutta tai hinnoittelua Suomessa. HMD Globalin mukaan tästä tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Suomi on yksi ensimmäisistä maista, joissa Nokia Pure Android -älypuhelinten myynti käynnistyy. Nokia 3, 5 ja 6 puhelimet ovat hienosti muotoiltuja. Niissä näkyy huippulaatu niin materiaalivalinnoissa kuin viimeistelyn yksityiskohdissakin”, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

”Pure Android merkitsee kuluttajille ajan tasalla olevaa, turvallista ja henkilökohtaisten valintojen ohjaamaa käyttökokemusta. Uskomme, että meiltä löytyy nyt laajalle joukolle kuluttajia juuri heidän tarpeisiinsa sopiva älypuhelin”, Korpela jatkaa.

Uudet Nokia-puhelimet tulevat tarjoamaan HMD Globalin mukaan aina puhtaan Android-käyttökokemuksen. Yhtiön mukaan puhelimet tulevat saamaan myös kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, joilla varmistetaan laitteiden pysyvän ajan tasalla. Nokia-puhelimille luvataan päivityksiä myös kahdeksi vuodeksi laitteen markkinoille tulon jälkeen. Uusissa Nokia-älypuhelimissa on myös Google Assistant, joka entisestään parantaa hienoa Android-käyttökokemusta. HMD Globalin yhteistyö Googlen kanssa varmistaa, että keskustelut Nokia-älypuhelimilla sujuvat saumattomasti Google Assistantin kanssa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD