AndroidLenovoMotorolaYleinen

Motorola julkaisi uuden Moto Z2 Playn

Motorola on esitellyt kesäkuun alussa uuden Moto Z2 Play -puhelimen yhdessä uusien Moto Mods -moduulien kanssa. Moto Z2 Play on seuraaja viime vuonna markkinoille saapuneelle Moto Z Play -puhelimelle.

Muotoilultaan ohuempi ja kevyempi ja suorituskyvyltään nopeampi toisen sukupolven Moto Z2 Play tarjoaa tärkeitä ominaisuuksia, mutta myös muunneltavia kokemuksia Moto Mods  -moduulien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Z2 Play on tehokas yhdistelmä tyyliä ja vahvuutta. Puhelimen täysin metallinen runko paitsi näyttää upealta myös kestää jokapäiväisessä käytössä. 5,5 tuuman Full HD Super AMOLED -näyttö on terävän tarkka yksityiskohtia myöten riippumatta siitä, mitä katselet. Sen akku kestää jopa 30 tuntia, ja 2,2 GHz:n kahdeksanytiminen prosessori takaa tehoa koko päiväksi.

Moto Z2 Playn kameralla voi ottaa kirkkaampia, terävämpiä valokuvia jopa heikossa valossa käyttämällä Moto Z2 Play -­puhelimen laser-automaattitarkennusta ja kaksoisautomaattitarkennusteknologiaa. Seuraavan sukupolven laser-­automaattitarkennuksessa on jopa 5 metrin laajennettu alue, jonka ansiosta voi tarkentaa kohteita kolme kertaa lähemmäs lähes pimeässä ympäristössä. 5 MP:n etukameran ja  salaman väritasapainokorjauksen ansiosta puhelimella saa onnistuneita selfieitä niin yöllä kuin päivällä.

Moto Z2 Play tarjoaa myös hyviä  Moto-­kokemuksia. Yönäyttötoiminto säätää näytön sävyt automaattisesti lämpimämmiksi öiseen aikaan vähentämällä sinistä valoa, joka voi häiritä untasi. Moto Voicen uudet pikakyselyt tarjoavat hyödyllistä tietoa, kuten sää-­ tai kalenteripäivityksiä, tai käynnistävät sovelluksen automaattisesti ilman, että käyttäjän tarvitsee koskettaa tai avata puhelinta.

Moto Z2 Play tulee saataville kaikissa EMEA-­alueen maissa (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka) myöhemmin tänä vuonna, ja siitä tiedotetaan erikseen.

Motorola Moto Z2 Playn tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Snapdragon 626 (Adreno 506)
  • Näyttö: 5,5 tuumaa Full HD (1920 x 1080)
  • Muisti: 3/4 Gt RAM / 32 tai 64 Gt ROM
  • Kamera: 12 MP pääkamera ja 5 megapikselin etukamera
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1 Nougat
  • Mitat: 76.2 x 156.2 x 5.99 mm
  • Paino: 145 g

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android