NokiaYleinen

Uudet Nokia Essential True Wireless Earphones E3511 -kuulokkeet julki – varusteltu melunvaimennuksella ja 25 tunnin akulla

Kiinalainen RichGo Technology on julkaissut tällä viikolla jälleen uudet Nokia-brändiä kantavat täyslangattomat nappikuulokkeet. Uutuuskuulokkeiden nimi on Nokia Essential True Wireless Earphones E3511 ja niissä on mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia. Nokia-brändiä lisensoivat RichGo on julkaissut jo useita Nokia-kuulokkeita, jotka ovat pääosin saatavilla vain Kiinassa ja muilla valikoiduilla Aasian markkinoilla.

Kuulokkeissa on premium-muotoilu, sillä latauskotelo on valmistettu pääosin alumiinista ja Nokia-logo on kaiverrettu siihen tyylikkäästi. Kuulokkeet itsessään ovat pääosin muovia ja rakenne on toteutettu tulpallisen toteutuksen varaan. Kuulokkeet painavat vain 4 grammaa ja latauskotelo 40 grammaa. Kuulokkeista on tehty IP44-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Nokia Essential True Wireless Earphones E3511 -kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta ja sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi uutuuskuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, jonka tasoja voidaan säätää. Äänenlaatu on 10 mm dynaamisien elementtien varassa ja molemmat kuulokkeet on varusteltu kahdella mikrofonilla. Yhteys puhelimen ja kuulokkeiden välillä on toteutettuna uusimmalla Bluetooth 5.2 -yhteydellä, joten yhteydessä ei pitäisi olla häiriöitä 10 metrin toimintasäteen sisällä. Kuulokkeissa on tuki profiileille HSP, HFP, AVRCP, A2DP ja SBC-koodekille.

Nokia Essential True Wireless Earphones E3511 -kuulokkeiden akunkesto on 45 milliampeeritunnin akkujen varassa, joiden luvataan kestävän 6,5 tuntia normaalissa käytössä ja melunvaimennuksen kanssa 4,5 tuntia. Lisäksi kuulokkeiden latauskotelossa on suurempi 350 milliampeeritunnin akku, jonka avulla akunkestoa voidaan pidentää jopa 25 tuntiin. Kuulokkeita pystytään lataamaan korkeintaan 3 watin teholla USB-C-liittimen kautta, eikä tuettuna ole langatonta latausta. Kuulokkeissa on lisäksi kosketusohjaus ja tuki Google Assistant- ja Siri-avustajille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Nokia Essential True Wireless Earphones E3511 -kuulokkeiden virallisia hinta- ja saatavuustietoja ei ole kerrottu, mutta Nokian sivujen listauksen mukaan kuulokkeet ovat tulossa pian myyntiin valikoiduilla markkinoilla.

Lähde: Nokia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia