HonorYleinen

Honor julkistaa uusia tuotteita 26. syyskuuta – odotuksissa ainakin uusi Watch GS 3 -älykello, tabletti, kannettava tietokone ja älytelevisio

Huaweista irtautunut Honor järjestää kotimarkkinoillaan Kiinassa uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden 26. syyskuuta. Kyseessä on ”Honor Smart Life” -tilaisuus, eli uusia puhelimia ei ole todennäköisesti luvassa. Tilaisuuden on vahvistettu keskittyvän uutuustuotteisiin älykellojen, älytelevisioiden sekä tietokoneiden kategoriassa.

Honor on julkaissut vihjailevan kutsukuvan, josta voidaan päätellä muutamia julkaistavia tuotteita. Samalla Honor on päättänyt erikseen vahvistaa tilaisuudessa nähtävän jo useaan kertaan vihjailtu Honor Watch GS 3 -älykello. Kuvasta voidaan päätellä luvassa olevan uusi Android-tabletti, kaksi uutta kannettavaa tietokonetta sekä uusi älytelevisio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3

Toistaiseksi vain Honor Watch GS 3 -älykellosta on olemassa enemmän tietoja. Kellosta on kolme väriversioita, jotka ovat kulta, hopea sekä musta. Honorin mukaan älykellossa olisi alan johtava sykemittausratkaisu, jota kutsutaan ”8-kanavaiseksi sykemittaukseksi”. Sykemittauksen pitäisi olla erittäin tarkka ja mukana on myös AI-tekniikkaa tarkemman ja nopeamman mittauksen saavuttamiseksi.

Koska kyseessä on julkaisutilaisuus Kiinan markkinoilla, niin julkaisua globaalisti ei kannata odottaa ainakaan heti. Honor ei ole vielä tuonut globaalisti myyntiin kovinkaan montaa uutuustuotetta itsenäisenä yrityksenä, sillä myynnissä on nähty vain Honor Band 6 -aktiivisuusranneke ja Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet. Honorin toimitusjohtaja on kuitenkin kertonut aikaisemmin Honor 50 -puhelimen myynnin alkavan Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor