AndroidHMDNokiaYleinen

Uudet Nokia-puhelimet eivät tule ainakaan heti myyntiin Suomessa

HMD Global julkaisi tänään Intiassa uudet Nokia 6.1 Plus- sekä Nokia 5.1 Plus -puhelimet. Uutuudet ovat tulossa myyntiin Intian lisäksi valikoiduilla markkina-alueilla. Suomessa puhelimet eivät ole ainakaan heti tulossa myyntiin, kerrottiin HMD Globalilta SuomiMobiilille.

HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela kertoi SuomiMobiilille aikaisemmin tänään, että uusia Nokia 5.1 Plus- ja Nokia 6.1 Plus -puhelimia ei olla tuomassa myyntiin Suomessa ainakaan aivan heti. Suomessa on tällä hetkellä myynnissä varsin laaja valikoima Nokia-puhelimia Nokia 1 -puhelimesta aina Nokia 8 Siroccoon asti.

Maailmalla Nokia 6.1 Plussan myynti alkaa vielä elokuun aikana ja valituilla Euroopan markkinoilla puhelimen hinta on 249 euroa. Lisäksi Nokia 5.1 Plus on tulossa myyntiin valituilla markkinoilla 199 euron hintaan syyskuun aikana. Lisätietoja uutuuspuhelimista voi lukea aikaisemmin julkaistusta artikkelista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

 1. Voisin hankkia muutamat halvemmat. 5 vuotta sitten ostin monta halvinta puhelinta, että on naisille jakaa, voivat minulle soittaa.
  Nyt vain 1 on jäljellä, ei toimi enää kaikilla korteilla.
  Simin paikan väkäsistä yksi irtosi uuden simin rakenteen takia.
  Monta korttikokoa ja näin väkäsiä jotka repii korttitelakkaa.
  Ei arvattu 5 vuotta sitten tätäkään.

 2. Ei arvannut Nokian jytkyinä aikoina, että on nyt pääosin verkkoyhtiö. Tosin niinkin jytkyyntyvä, kunhan 5 G lähtee jytkysti liikkeelle.

 3. Ei arvattu yhdessä vaiheessa, että Nokia on tänä päivänä pääosin verkkoyhtiö. Tosin niinkin jytkyyntyvä, kun 5 G lähtee oikein liikkeelle.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android