XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli edullisen POCO M6 Pro 5G -puhelimen

POCO M6 Pro 5G

Xiaomi esitteli jo aikaisemmin tällä viikolla uuden Redmi 12 5G -älypuhelimen, joka oli sama laite kuin Kiinassa nähty Redmi Note 12R. Tällä kertaa Xiaomi on esitellyt myös Poco M6 Pro 5G -puhelimen, joka on pohjimmiltaan sama laite.

Poco M6 Pro 5G on ulkoisesti hieman erilainen, mutta teknisesti identtinen. Puhelimen takaosassa on leveä kamera-alue sekä suuri POCO-logo. Laite esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Power Black sekä vihreä Forest Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 6,79 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on 8 megapikselin etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiirin rinnalla puhelimessa on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia (LPDDR4X) sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla langallisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää MIUI 14 -käyttöliittymä. Puhelin on saamassa 2 Android-versiopäivitystä sekä 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä IP53-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Intiassa Poco M6 Pro 5G -puhelimen 4 + 64 gigatavun versio maksaa 10 999 rupiaa, joka vastaa 122 euroa. Lisäksi tarjolla on muistiversio 6 + 128 gigatavua 12 999 rupian hintaan, joka on suoraan muunnettuna 140 euroa.

Lähde: Poco

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi