HonorYleinen

Uudistettu Honor 20 Lite julkaistaan 22. lokakuuta

Pian esiteltävä Honor 20 Lite.

Huawein tytärbrändi Honor tulee laajentamaan tuoreinta älypuhelinmallistoaan uudella keskihintaisella uutuuspuhelimella. Kyseessä on järjestyksessään jo toinen Honor 20 Lite -mallinimeä kantava älypuhelin, joka kuitenkin jäänee vain Aasian markkinoille. Muun muassa jo Suomessakin myynnissä on Honor 20 Lite -puhelin, mutta kyseessä on käytännössä täysin sama puhelin kuin Honor 10 Lite.

Nyt Kiinassa esiteltävä Honor 20 Lite on kokonaisuudessaan täysin uusi malli ja se tulee sekoittamaan jo varsin laajaa Honor 20 -mallistoa. Kiinassa myynnistä löytyy jo Honor 20, Honor 20 Pro, Honor 20i sekä Honor 20S. Honor 20 Lite tarjoaa muun muassa 6,3 tuuman OLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä pisaramainen loviratkaisu. Puhelimessa on myöskin 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor 20 Liten takaosassa nähdään kolmoiskamera, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin toisesta kamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella Honor 20 Liten akunkestosta vastaa 3900 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 22,5 watin pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä toiminee Android 9.0 Pie ja sen päällä EMUI 9.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on myöskin näytönalainen sormenjälkilukija.

Honor on julkaissut Kiinassa jo kuvia puhelimesta, jotka paljastavat Honor 20 Liten mielenkiintoiset liukuvärjätyt väriversiot. Honor 20 Lite julkaistaan Kiinassa siis 22. lokakuuta, mutta globaalista julkaisusta ei ole mitään tietoa.

Lähde: Honor 20 Lite -ennakkosivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor