MotorolaYleinen

Motorola Moto G8 Plussan kuvat ja tiedot vuotivat – Julkaistaan ensi viikolla

Motorola on pitänyt kiirettä tänä vuonna uusien älypuhelimien suhteen erityisesti keskihintaluokassa ja panostanut Moto G- ja One -tuoteperheisiin. Nyt Motorola on päivittämässä Moto G -mallistoa ja julkaisemassa Moto G8 -malliston puhelimet. Tänään WinFuture.de -sivusto on julkaissut kuvia sekä tietoja väitetystä Moto G8 Plus -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa Moto G8 Plus -puhelimessa tullaan näkemään vuodon mukaan varsin tuttu design sekä tuttuja teknisiä ratkaisuja. Ulkoisesti puhelin muistuttaa viime viikolla julkaistua One Macro -puhelinta, mutta tekniikka on selvästi parempaa. Ulkoisesti Motorola hyödyntää todennäköisesti muovikehystä sekä lasipintoja, kuten edeltäjäversiossakin.

Näyttö tulee olemaan kooltaan 6,3 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus ja näytössä on myöskin pisaramainen loviratkaisu. Näytön kehykset on pyritty minimoimaan, mutta alareunaan on kuitenkin jätetty varsin paksu musta kaistale. Todennäköisesti Moto G8 Plus -puhelimessa tullaan näkemään stereokaiuttimet ja sormenjälkilukija löytyy takaosasta Motorolan M-logoon integroituna. Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, joka on kahdeksanytiminen. RAM-muistia pitäisi löytyä 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua versiosta riippuen. Moto G8 Plus -puhelimessa on myöskin microSD-muistikorttipaikka.

Moto G8 Plus tulee saamaan kolmoiskameran, joka tulee rakentumaan 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Kameroissa on myöskin tuki laserautomaattitarkennukselle. Etuosassa kerrotaan olevan 25 megapikselin kamerasensori.

Puhelimessa on vuotojen mukaan myöskin 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C-tyypin liittimen kautta. Motorola on myöskin päättänyt säästää puhelimessa perinteisen 3,5 mm kuulokeliittimen. Käyttöjärjestelmänä Moto G8 Plussassa on todennäköisesti julkaisun aikaan Googlen Android 9.0 Pie, eikä tuoreempaa Android 10 -versiota.

Motorolan odotetaan julkaisevan Moto G8 Plus -puhelimen Brasiliassa 24. lokakuuta 2019 ja Euroopassa sen odotetaan tulevan tarjolle pian. Moto G8 Plussasta on tulossa tarjolle ainakin kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja punainen. Toistaiseksi puhelimen hinnoittelusta ei ole tarkkaa tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola