MainosYleinen

Tässä ovat kolme parasta VPN-palvelua

VPN (Virtual Private Network) tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa. VPN:n avulla internetin käyttäjä voi parantaa yksityisyyttään, sillä se salaa internet-yhteydessä olevan laitteen. Salaus mahdollistaa yksityisen istunnon verkossa ja estää samalla esimerkiksi urkintayritykset. VPN parantaa siis yksityisyyttä piilottamalla internetin käytön, torjuu sensuurin, antaa mahdollisuuden huijata sijainnin sekä VPN suojaa erityisesti hakkereita vastaan, jos käytössä on julkinen verkko.

Palvelun käyttäminen ei ole ilmaista, mutta usein se on kuitenkin varsin edullista. Kuukausitasolla VPN-palveluiden tarjoajat pyytävät palveluiden käytöstä yleisesti alle 10 euroa, joten kyseessä on sijoitus, jota kannattaa harkita. Tässä artikkelissa esittelemme kolme hyvää VPN-palvelua, joissa kaikissa on paljon positiivista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

PrivateVPN

PrivateVPN on ruotsalainen VPN-palveluntarjoaja, joka takaa korkeimman tason turvallisuuden ja yksityisyyden, vakaat yhteydet mistä päin maailmaa tahansa ja ympärivuorokautisen VPN-palvelun. Ensiluokkaisen palvelun lisäksi PrivateVPN-asiakkaat hyötyvät laajasta tuesta! PrivateVPN tukee asiakkaitaan live-chatin, sähköpostin ja etäyhteyden avulla TeamViewerin kautta.

Turvallisuus on yksi palvelun eduista, sillä tietosi, henkilökohtaiset tietosi ja viestintäsi ovat suojattu hakkereilta ja varkailta voimakkaalla salauksella. Lisäksi palvelussa on korkea tietoturva, sillä riippumatta siitä, muodostetaanko yhteys kotona tai julkiseen Wi-Fi-verkkoon. henkilökohtaisia ​​tietoja ei koskaan jaeta kenenkään kanssa. Myöskin tietosuojaa on ajateltu paljon, sillä IP-osoite ja sijainti ovat piilossa, joten käyttäjä voi surffata Internetissä nimettömänä ja luottamuksellisella tavalla. Myöskin mainostajien, hakukoneiden ja viranomaisten valvonnan ulkopuolella.

Hinta: alk. 7,12$ (kuukaudessa)

NordVPN

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

NordVPN on helppokäyttöinen ja helppo ottaa käyttöön. Napsauta vain Quick Connect (pikayhteys) ja muodosta yhteys parhaimpaan VPN-palvelimeen välittömästi. NordVPN on yhteensopiva suosituimpien alustojen, kuten Windowsin, macOS:n, Linuxin, Andrdoidin ja iOS:n kanssa. Käyttäjä voi suojata jopa kuuden eri laitteen, kuten esimerkiksi TV:n ja reitittimen dataliikenteen yhdellä käyttäjätilillä.

NordVPN:n edistynyt CybeSec-teknologia estää automaattisesti epäilyttävät sivustot ja estää näin haittaohjelmia saastuttamasta laitteita. NordVPN tarjoaa myöskin laajaa tukea käyttäjilleen, sillä palvelu sisältää 24/7 tuen sähköpostitse tai live chatissä. Palvelun parhaimpia puolia on riskitön kokeilu, sillä NordVPN tarjoaa 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun ja kokeilumahdollisuuden 30 päivän ajan.

Hinta: alk. 10,87€ (kuukaudessa)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

F-secure FREEDOME VPN

FREEDOME estää mainostajien ja hakkereiden seurannan sekä torjuu tehokkaasti haitalliset sivustot ja sovellukset. VPN salaa kaiken liikenteen myös suojaamattomassa WiFi-verkossa. Virtuaalisen sijainnin avulla voit määrittää sijaintisi niin, että pääset käyttämään kunkin maan palveluita. FREEDOME:ssa on myös uusi App security -toiminto, joka tarkistaa laitteen virusten, vakoiluohjelmien ja muiden haitallisten sovellusten varalta. FREEDOME tarkistaa jokaisen sovelluksen turvallisuuden sen maineen perusteella pilvessä olevasta tietokannasta.

  • VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. Edes Internet-palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa.
  • Katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi ja unohda ”sisältö ei ole käytettävissä maassasi” ‑tyyppiset ilmoitukset.
  • Suojaamattomissa julkisissa Wi‑Fi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi. FREEDOME suojaa sinut myös avoimissa Wi‑Fi-verkoissa.
  • FREEDOME estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seuranta­sivustot ja muutoin haitalliset sivustot. Tämä estää mainostajia tekemästä rahaa tietosuojasi kustannuksella

Hinta: alk. 39,90€ (3 laitetta / 12 kuukaudeksi)

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Mainos