HonorYleinen

Uusi Honor X7b tulossa pian – Tällaisesta puhelimesta on kyse

Honor Play 50 Plus

Honor julkisti hiljattain uuden keskihintaluokan Honor X9b -älypuhelimen, mutta pian mallisto on laajenemassa Honor X7b -mallilla. Kyseessä on seuraaja Honor X7a -puhelimelle. Toistaiseksi julkaisematon puhelin on paljastunut ensimmäistä kertaa sertifiointitietokannasta.

IMDA-tietokannassa mainitaan Honor X7b -mallinimi sekä laitteen mallikoodi, joka on ”CLK-LX2”. Näiden tietojen perusteella voidaan selvittää nopeasti, että kyseessä on globaaleille markkinoille suunnattu versio Kiinassa jo myynnissä olevasta Honor Play 40 Plus -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X7b IMDA-tietokannassa.

Globaalisti puhelin saattaa kuitenkin olla teknisesti hieman erilainen esimerkiksi järjestelmäpiirin osalta. Puhelimen mallikoodi viittaa kyseessä olevan 4G-laite, eikä 5G-yhteyksiä olisi tarjolla. Jos mallikoodissa on ”NX”, niin kyse on 5G-laitteesta ja jos mukana on ”LX”, niin kyseessä on 4G-laite. Honor olisi siis vaihtanut järjestelmäpiirin. Muita muutoksia voidaan nähdä esimerkiksi kameroissa, vaikka yleinen olemus ja muut tekniset ominaisuudet pysyisivätkin ennallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor Play 50 Plus -puhelimessa on 6,8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi laitteessa on 50 megapikselin tasoinen takakamera yhdessä 2 megapikselin syvyyskameran kanssa. Puhelimessa on myös 6000 milliampeeritunnin akku sekä 35 watin pikalataus.

Tarkemmin Honor Play 50 Plussaan voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Honor X7a

Lähde: Thetechoutlook.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor